Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) All All 26,354,354.00 179 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,892 2014-12-28 2014-12-29 22110250772014 Pensione te veçanta shteterore 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE tatim ne burim,dalje ne pension T.Kosta
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 35,028 2014-12-24 2014-12-26 22010250772014 Paga baze 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE shperblime viti 2014,shkres 131 dt 6.11.2013,Urdh 156 dt 23.12.14
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) ELVA 2001 SH A Tirane 155,698 2014-12-24 2014-12-26 21710250772014 Karburant dhe vaj 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE blerje karburanti kaldaje 2014,Kontrat 23.06.2014,Fat 927 dt 2.12.14 seri 18091079,FH 172 dt 2.12.14
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) ELVA 2001 SH A Tirane 276,264 2014-12-24 2014-12-26 21810250772014 Karburant dhe vaj 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE blerje karburanti kaldaje 2014,Kontrat 23.06.2014,Fat 947 dt 11.12.14 seri 18091099,FH 179 dt 11.12.14
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) NDERMARJA SHERBIMEVE FUNERALE Tirane 42,148 2014-12-24 2014-12-26 21910250772014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE shpenzime varrimi 2014,kalim pjesor, Fat nr 2116 dt 15.9.14 seri 16543623,certifikat vdekjes
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) MAJLIND LAMÇE Tirane 17,520 2014-12-18 2014-12-19 20610250772014 Sherbime te tjera Shtepia e te Moshuarve , sherbim berberi kont. ne vazhdim 11.08.2014 fat.34 dt.01.12.2014 seria 17963935 nr kont MB 21210
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) IBRAHIM OSMANI Tirane 5,904 2014-12-17 2014-12-19 21110250772014 Karburant dhe vaj 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE UGAZ UP 10 DT 05.08.14 FTESE OFERTE 12.08.14 KONT 15.08.14 FH 159 DT 14.11.14 FAT 37 DT 14.11.14 SR 17489837
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 101,975 2014-12-17 2014-12-18 21310250772014 Elektricitet 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE ENERGJI tetor 2014 KONT T7419
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 23,880 2014-12-17 2014-12-18 21210250772014 Uje 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE UJE FAT 1411-159385-1-1 dt 20.11.14
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) AULIVIA Tirane 93,840 2014-12-16 2014-12-17 21610250772014 Kancelari 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE blerje kancelarie,UP 11 dt 19.11.14,Ft ofert 26.11.14,FH 157 dt 4.12.14,Fat 213 dt 4.12.14 seri 17508394,PV 4.12.14
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) SPAHIU Tirane 10,549 2014-12-15 2014-12-15 20310250772014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE medikamnete gusht 2014 kont ne vazhd 31.05.14 fh 114 dt 31.08.14 fat 103+104 sr 12801091+12801092
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) SPAHIU Tirane 26,216 2014-12-15 2014-12-15 20210250772014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE medikamnete korrik 2014 kont ne vazhd 31.05.14 fh 101+102 dt 31.07.14 fat 12801088 +120801089+12801090
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) SPAHIU Tirane 29,288 2014-12-15 2014-12-15 20110250772014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE medikamnete qershor 2014 kont ne vazhd 31.05.14 fh 82+83 dt 30.06.14 fat 30.06.14 sr 12801085+1086+1087
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) SPAHIU Tirane 24,614 2014-12-15 2014-12-15 20610250772014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE medikamnete r2014 kont ne vazhd 31.05.14 fat 31.10.14 sr 18847451+18847452+18847453 fh 151+152+153 dt 31.10.14
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) SPAHIU Tirane 24,000 2014-12-15 2014-12-15 20410250772014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE medikamnete qershor 2014 kont ne vazhd 31.05.14 fat 12801097+102801097+1801098 dt 30.09.14 fh 126+127+128 dt 30.09.14
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 75,114 2014-12-10 2014-12-11 20810250772014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE Ushqimet nentor 2014 kont. ne vazhdim 43/11 dt.30.04.14 fh.157,158 dt.11.11.2014 fat.661,662 dt.11.11.2014 seria 17837661,17837662
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 53,934 2014-12-10 2014-12-11 20710250772014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE Ushqimet nentor 2014 kont. ne vazhdim 43/11 dt.30.04.14 fh.154,155 dt.01.11.2014 fat.659,660 dt.01.11.2014 seria 17837659,17837660
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 168,621 2014-12-10 2014-12-11 21010250772014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE Ushqimet nentor 2014 kont. ne vazhdim 43/11 prot.30.04.2014 fh.164,165 dt.25.11.2014 ft.665,666 dt.25.11.2014 seria 17837665,17837666
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 27,402 2014-12-10 2014-12-11 20910250772014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE Ushqimet nentor 2014 kont. ne vazhdim 43/11 dt.30.04.14 fh.162,163 dt.18.11.2014 fat.663,664 dt.18.11.2014 seria 17837663,17837664
  Shtepia e pleqeve Tirane (3535) DEFRIM DYRMISHI Tirane 9,038 2014-12-03 2014-12-04 19610250772014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025077 SHTEPIA E TE MOSHUARVE UMAT MIREMBA UP 12 DT 19.11.14 PV 20.11.14 FAT 1 DT 20.11.14 SR 003417