Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) All All 4,282,276.00 75 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) PERLA - REX . Vlore 10,000 2014-12-19 2014-12-22 10610250582014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025058 ZYRA RAJONALE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) MAJLIND LAMÇE Vlore 49,200 2014-12-17 2014-12-18 10510250582014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 1025058 ZYRA RAJONALE MATERJALE ZYRE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 97,500 2014-12-17 2014-12-18 10410250582014 Udhetim i brendshem DJETA ZYRA RAJONALE 1025058
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 340 2014-12-15 2014-12-16 10310250582014 Elektricitet 1025058 ZYRA RAJONALE ENERGJ FAT 10.12.2014 KONTRATE 32035
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 456 2014-12-15 2014-12-16 10010250582014 Uje 1025058 ZYRA RAJONALE UJE I PIJSHEM NENTOR 2014 FATURA 30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) NISATEL Vlore 3,400 2014-12-15 2014-12-16 10210250582014 Sherbime telefonike 1025058 ZYRA RAJONALE INTERNET E NENTOR FAT 30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 14,520 2014-12-15 2014-12-16 10110250582014 Posta dhe sherbimi korrier 1025058 ZYRA RAJONALE FAT 30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 191,170 2014-12-01 2014-12-01 9510250582014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta PAGAT ZYRA RAJONALE 1025058 NENTOR
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) NISATEL Vlore 3,360 2014-11-27 2014-11-27 9510250582014 Sherbime telefonike 1025058 ZYRA RAJONALE INTERNET E TELEFON TETOR 2014 FATURA NR.3050 DT.31.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 8,317 2014-11-27 2014-11-27 9210250582014 Elektricitet 1025058 ZYRA RAJONALE ENERGJ i akt rakordim
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 12,600 2014-11-27 2014-11-27 9310250582014 Posta dhe sherbimi korrier 1025058 ZYRA RAJONALE POSTA TETOR
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 456 2014-11-27 2014-11-27 9410250582014 Uje 1025058 ZYRA RAJONALE UJE I PIJSHEM TETOR 2014 FATURA NR, 2387033
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) GIULIO VALENTE Vlore 10,000 2014-11-27 2014-11-27 9610250582014 Sherbime te tjera 1025058 ZYRA RAJONALE FAT 26.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) BANKA E TIRANES Vlore 193,765 2014-11-03 2014-11-03 8910250582014 Paga baze PAGAT ZYRA RAJONALE 1025058 TETOR
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) BANKA E TIRANES Vlore 79,640 2014-10-24 2014-10-24 8710250582014 Udhetim i brendshem 1025058 ZYRA RAJONALE DJETA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) NISATEL Vlore 3,560 2014-10-24 2014-10-24 8810250582014 Sherbime telefonike 1025058 ZYRA RAJONALE FAT 30.09.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) ELVIRA GOGA Vlore 49,200 2014-10-20 2014-10-21 8310250582014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 1025058 ZYRA RAJONALE ENERGJI KANCELERI
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 456 2014-10-15 2014-10-16 8510250582014 Uje 1025058 ZYRA RAJONALE SHTATOR 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 4,920 2014-10-15 2014-10-16 8610250582014 Posta dhe sherbimi korrier 1025058 ZYRA RAJONALE POSTA SHTATOR
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Vlore (3737) BANKA E TIRANES Vlore 96,820 2014-10-02 2014-10-02 8210250582014 Udhetim i brendshem 1025058 ZYRA RAJONALE DJETA