Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) All All 4,356,852.00 83 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) "A L D E O S" Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 10810250562014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.290 DT.29.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) SANDER LAZRI Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 11010250562014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.18 DT.30.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BIG LEO Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 10610250562014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.866 DT.17.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BANKA E TIRANES Lezhe 24,500 2014-12-30 2014-12-31 10910250562014 Udhetim i brendshem ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK DIETA SIPAS LIST-PAGESES
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BRAHIM MUÇA Lezhe 144,445 2014-12-30 2014-12-31 11210250562014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK VEND GJYQI NR.574 DT.15.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) SANDER LAZRI Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 11110250562014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.19 DT.30.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) ALKETA IBRAJ Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 10310250562014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.3 DT.26.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BLEDAR ZEZAJ Lezhe 10,000 2014-12-26 2014-12-29 10410250562014 Blerje dokumentacioni ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.148 DT.26.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BLEDAR ZEZAJ Lezhe 10,000 2014-12-26 2014-12-29 10710250562014 Blerje dokumentacioni ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.147 DT.26.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) EDMOND CARA Lezhe 10,000 2014-12-26 2014-12-29 10510250562014 Sherbime te printimit dhe publikimit ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.148 DT.26.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 5,522 2014-12-26 2014-12-29 10110250562014 Sherbime telefonike ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.NENTOR 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) D&GJ PORTA KRONO SH.P.K Lezhe 31,500 2014-12-12 2014-12-15 9610250562014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK QERA ZYRE NENTOR 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 3,500 2014-12-12 2014-12-15 9710250562014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK 10% TATIM QERAJE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 2,700 2014-12-12 2014-12-15 9810250562014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.838 NENTOR2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BANKA E TIRANES Lezhe 251,888 2014-12-01 2014-12-01 9510250562014 Paga baze PAGAT NENTOR 2014 ZYRA RAJON E NDIH EKONOMIKE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) EAGLE MOBILE Lezhe 2,844 2014-11-25 2014-11-26 9310250562014 Shtese page per funksionin ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.123051825 DT.01.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 4,608 2014-11-19 2014-11-19 9110250562014 Posta dhe sherbimi korrier ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.759 DT.31.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BRAHIM MUÇA Lezhe 300,000 2014-11-19 2014-11-19 9210250562014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE PAG SIPAS VEND GJYQ PER NOSH NIKULAJ
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 5,519 2014-11-19 2014-11-19 9010250562014 Sherbime telefonike ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.TETOR 2014 NR.718801745
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 3,500 2014-11-13 2014-11-14 8710250562014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh ZYRA RAJON E SHERB SOC LIK 10% TATIM QERAJE