Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) All All 4,606,608.00 62 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 7,149 2014-12-26 2014-12-26 12010250552014 Elektricitet 1025055 energji dhjetor-2014 KU0K170030139697Kujdesi Social Kukes
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 27,500 2014-12-24 2014-12-26 12110250552014 Udhetim i brendshem 1025055 dieta muaji dhjetor 2014 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 11,000 2014-12-23 2014-12-24 11910250552014 Udhetim i brendshem 1025055 djeta personeli muaji dhjetor 2014 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 9,600 2014-12-15 2014-12-16 11610250552014 Sherbime te tjera 1025055 shp uje kontrata 171/2 kont nr 218/6 fatdt0000505 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 60,000 2014-12-15 2014-12-16 11810250552014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1025055 Zyra e Kujdesit social qira objekti fat Nr 218/6 dhjetor2014 kontrata Nr 2186 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 5,886 2014-12-15 2014-12-16 11710250552014 Elektricitet 1025055 shp energji elekt k139697 fat618108744dt19.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 3,396 2014-12-13 2014-12-15 11410250552014 Sherbime telefonike 1025055 shp telefoni fat7189229699dt31.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 5,124 2014-12-13 2014-12-15 11510250552014 Posta dhe sherbimi korrier 1025055 shp postare fat776dt 30.11.2014 seria 12597882
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 308,457 2014-12-01 2014-12-01 10810250552014 Shtese page per vjetersi ne pune 1025055 Zyra e Kujdesit social paga personeli nentor 2014 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 4,200 2014-11-17 2014-11-17 10710250552014 Elektricitet 1025055 shp energji elekt k139697 fat616952711.dt 31.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 60,000 2014-11-17 2014-11-17 10810250552014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1025055 Zyra e Kujdesit social qira objekti fat Nr 03. dt 20.08.2014kontrata Nr 2186 muaji nentor bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 3,000 2014-11-13 2014-11-14 9910250552014 Sherbime telefonike 1025055 shp telefoni fat718789108d31.10..2014 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 76,500 2014-11-13 2014-11-14 10110250552014 Udhetim i brendshem 1025055 Zyra e Kujdesit social djeta personeli tetor 2014 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 9,210 2014-11-13 2014-11-14 10010250552014 Posta dhe sherbimi korrier 1025055 shp postareser12586407 fat700 dt31.10.2014 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 308,351 2014-11-03 2014-11-04 9810250552014 Shtese page per vjetersi ne pune 1025055 Zyra e Kujdesit social paga personeli tetor 2014 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA CREDINS Kukes 12,300 2014-10-30 2014-10-30 9710250552014 Udhetim i brendshem 1025055 djeta personeli muaji shtator 2014 bordoroja
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) AGRON DOMI Kukes 10,000 2014-10-29 2014-10-30 9610250552014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1025055 shp per mirmbajtje pastrimi urdh prok 7 dt 23.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) ILMI DOCI Kukes 10,000 2014-10-27 2014-10-27 9510250552014 Kancelari 1025055 shp boje print ft 72dt 23.10..2014 Zyra Rajonale Sherbimit Social Kukes
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 5,362 2014-10-22 2014-10-23 9310250552014 Elektricitet 1025055 shp energji elekt k139697 fat615972044dt30.09.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 60,000 2014-10-22 2014-10-23 9210250552014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1025055 Zyra e Kujdesit social qira objekti fat Nr 03. dt 20.08.2014kontrata Nr 2186 muaji tetor bordoroja