Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) All All 4,714,421.00 82 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 61,840 2014-12-30 2014-12-30 14210250542014 Udhetim i brendshem DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE DIETA SHERBIMI SIPAS BORDEROSE KODI INSTITUC 1025054
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) ARBEN PANDILI Korçe 67,000 2014-12-26 2014-12-29 14110250542014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE MIREMBAJTJE PAJISJESH LIK FAT NR.37 DT.24.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 9,268 2014-12-23 2014-12-24 14010250542014 Shtese page per funksionin DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE GJOBA E INTERESA PER SIG SHOQERORE TETOR 2013
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 343 2014-12-23 2014-12-24 13910250542014 Uje DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE UJE KLIENTI NR.752072 FAT NR.3309128 DT.04.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 11,558 2014-12-23 2014-12-24 13610250542014 Elektricitet 1025054 DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE ENERGJI ELEKTRIKE LIK KLIENTI NR.KR0A060118029779 FAT NR.618653123 DT.30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 11,316 2014-12-23 2014-12-24 13710250542014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.1263 DT.30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 10,988 2014-12-23 2014-12-24 13810250542014 Sherbime telefonike DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001757769 FAT NR.718908068 DT.30.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 90,900 2014-12-11 2014-12-12 13010250542014 Udhetim i brendshem DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE DIETA SHERBIMI NENTOR-DHJETOR 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 132,216 2014-12-09 2014-12-10 12910250542014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE MATERIALE PASTRIMI, KANCELARI FAT.980 DT 27.11.14
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 285,198 2014-12-01 2014-12-01 12810250542014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1025054
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 624 2014-11-21 2014-11-24 12520250542014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.1131 DT.30.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 10,720 2014-11-21 2014-11-24 12620250542014 Sherbime telefonike DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001757769 LIK FAT NR.718753422 DT.31.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 5,544 2014-11-21 2014-11-21 12420250542014 Elektricitet 1025054 DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE ENERGJI KLIENTI NR.KR0A060118029779 FAT NR.617933494 DT.11.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 741 2014-11-21 2014-11-21 12720250542014 Uje DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE UJE KLIENTI NR.752072 LIK FAT NR.3286880 DT.04.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 11,440 2014-11-12 2014-11-13 11820250542014 Udhetim i brendshem DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1025054
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 290,935 2014-11-03 2014-11-04 11720250542014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA RAJONALE SHERBIMIT SOCIAL KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1025054
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 18,540 2014-10-27 2014-10-28 11610250542014 Udhetim i brendshem DRJETORIA RAJ.SHERBIMIT SOCIAL KORCE DIETA SHERBIMI
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 7,781 2014-10-23 2014-10-24 11410250542014 Sherbime telefonike DRJETORIA RAJ.SHERBIMIT SOCIAL KORCE TELEFON LIK FAT KLIENTIT NR.310001757769 DT.30.09.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 4,284 2014-10-23 2014-10-24 11210250542014 Elektricitet 1025054 DRJETORIA RAJ.SHERBIMIT SOCIAL KORCE ENERGJI ELEKTRIKE KLIENTI NR.KR0A060118029779 FAT NR.616335454 DT.01.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 543 2014-10-23 2014-10-24 11510250542014 Uje DRJETORIA RAJ.SHERBIMIT SOCIAL KORCE UJE LIK FAT KLIENTIT NR.752072 DT.04.10.2014