Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) All All 4,379,698.00 72 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 13,858 2014-12-30 2014-12-31 13310250512014 Paga baze Sherbimi Social Elbasan gjobe interes TAP
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 9,176 2014-12-30 2014-12-30 13410250512014 Kontribute per sigurime shoqerore Sherbimi Social Elbasan gjobe interes sig shoq
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 4,810 2014-12-23 2014-12-24 13210250512014 Udhetim i brendshem Sherbimi Social dieta 1025051 Henrieta Spahiu
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 5,644 2014-12-16 2014-12-17 13010250512014 Elektricitet 1025051 Sherbimi Social Elbasan energji nentor A09065
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 23,880 2014-12-17 2014-12-17 13110250512014 Udhetim i brendshem Sherbimi Social Elbasan dieta
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) "ABCOM" Elbasan 46,800 2014-12-09 2014-12-09 12310250512014 Sherbime telefonike telefon Sherbimi Social Elbasan
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) "ABCOM" Elbasan 5,327 2014-12-09 2014-12-09 12210250512014 Sherbime telefonike telefon Sherbimi Social Elbasan
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 2,208 2014-12-09 2014-12-09 12310250512014 Uje Sherbimi Social Elbasan uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 4,656 2014-12-09 2014-12-09 121102505142014 Posta dhe sherbimi korrier Sherbimi Soc Shteteror sherb postar
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 252,640 2014-12-01 2014-12-01 12010250512014 Paga baze Sherbimi Social 1025051 paga Henrieta Spahiu
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) HARD & SOFT PROFESSIONAL Elbasan 29,040 2014-11-25 2014-11-26 11910250512014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Sherbimi Social Elbasan boje fotokopje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) "ABCOM" Elbasan 7,822 2014-11-19 2014-11-19 11710250512014 Sherbime telefonike telefon Sherbimi Social Elbasan
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 6,854 2014-11-19 2014-11-19 11810250512014 Elektricitet 1025051 Sherbimi Social Elbasan energji tetor A09065
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 4,740 2014-11-12 2014-11-12 11010250512014 Posta dhe sherbimi korrier Sherbimi Social Elbasan sherbime postare shtator
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 3,216 2014-11-12 2014-11-12 11110250512014 Uje Sherbimi Social Elbasan uje shtator
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 265,774 2014-11-04 2014-11-04 10810250512014 Paga baze paga Sherbimi Social 1025051 Henrieta Spahiu
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) UNION BANK SHA Elbasan 7,450 2014-11-04 2014-11-04 10910250512014 Udhetim i brendshem Sherbimi Social 1025051 Henrieta Spahiu
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 8,382 2014-10-23 2014-10-23 10410250512014 Elektricitet 1025051 Sherbimi Social Shteteror A09065 shtator
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 2,040 2014-10-14 2014-10-14 9810250512014 Uje Sherbimi Social Elbasan uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) CITRUS Elbasan 24,840 2014-10-10 2014-10-13 9910250512014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Sherbimi Social Elbasan boje printeri