Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) All All 4,442,703.00 102 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 3,000 2014-12-19 2014-12-22 11810250502014 Sherbime telefonike TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ TEL. 718900237
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) SHKELQIM QENDRO Durres 5,880 2014-12-19 2014-12-22 11910250502014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025050 TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ SHP.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) SHKELQIM QENDRO Durres 45,600 2014-12-19 2014-12-22 12010250502014 Sherbime te tjera 1025050 TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ SHP.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 732 2014-12-04 2014-12-05 11610250502014 Uje TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ UJE.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,256 2014-12-04 2014-12-05 11510250502014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ POSTA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 5,359 2014-12-04 2014-12-05 11710250502014 Elektricitet 1025050 TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ EN. EL. NR. KONTR.A-34887
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) ZYRA E PERMBARIMIT Durres 50,000 2014-12-01 2014-12-02 11210250502014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025050 TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ SHP. PER EGZ. VEND GJYQ. PER SHPRESA SHANKO
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 41,633 2014-12-01 2014-12-01 11110250502014 Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 274,162 2014-12-01 2014-12-01 11010250502014 Shtese page per funksionin TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) SAN MARKO 2013 Durres 82,800 2014-11-24 2014-11-25 10710250502014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 1025050 TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ SHPZ.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 27,140 2014-11-24 2014-11-25 10810250502014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ DIETA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 3,020 2014-11-24 2014-11-25 10910250502014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/DIETA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 324 2014-11-17 2014-11-18 10510250502014 Sherbime telefonike TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ UJE.NR. KONTR.1064523
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 3,000 2014-11-17 2014-11-18 10610250502014 Sherbime telefonike TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ TEL. 718766355
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 1,845 2014-11-12 2014-11-13 10410250502014 Elektricitet 1025050 TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/CEZ.NR. KONTR.A34887. EN. ELEK
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 5,772 2014-11-12 2014-11-13 10310250502014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ POSTA FAT. NR.577
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) SHKELQIM QENDRO Durres 143,400 2014-11-04 2014-11-05 9710250502014 Kancelari 1025050 TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ KANC.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 41,633 2014-11-03 2014-11-03 10010250502014 Shtese page per funksionin TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/DIETA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 274,162 2014-11-03 2014-11-03 9910250502014 Shtese page per funksionin TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/ PAGA
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 5,560 2014-10-23 2014-10-24 9310250502014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ZYRA RAJ. SHERB. SOCIAL/KOD 1025050/DIETA