Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) All All 6,003,194.00 63 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 46,206 2014-12-26 2014-12-29 8110250472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft sherbim roje 2014,Kontrat 299 dt 25.3.14,Fat 51 dt 11.12.14 seri 17460851
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) UNION BANK SHA Tirane 7,035 2014-12-24 2014-12-26 8010250472014 Udhetim i brendshem 1025047 z rajonale sh s. shteteteror udhetim i brendshem,listpag 12.12.14,prog kontrolli 1307 dt 20.12.14, 664 dt 26.6.14,1262 dt 13.10.14
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 9,206 2014-12-24 2014-12-24 8710250472014 Elektricitet 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft energjie,nentor 2014,kont 06.12.14,fat 619118895 dt 10.12.14,kod tr2a110009543458
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) "ABCOM" Tirane 4,658 2014-12-18 2014-12-19 8410250472014 Sherbime te tjera 1025047 ZYRA RAJONALE SH S. SHTET PAG INTERNETI nentor kodi 4403394 fat.069 seria 118196069 dt.03.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 17,028 2014-12-18 2014-12-19 8210250472014 Posta dhe sherbimi korrier 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft poste seri 16482980 dt 26.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) O L S O N I Tirane 81,984 2014-12-18 2014-12-19 8410250472014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1025047 ZYRA RAJONALE SH S. SHTET blerje kancelari , app 21.10.2014 shp. fituese 27.10.2014 up.nr.02 dt17.10.2014fat.1518 dt.28.10.2014 seria 17184858 fat 1519 dt.28.10.2014 seria 17184859
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) "ABCOM" Tirane 8,884 2014-12-18 2014-12-19 8310250472014 Sherbime te tjera 1025047 ZYRA RAJONALE SH S. SHTET PAG INTERNETI tetor kodi 4403394 fat324 seria 118195324 dt. 03.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) UNION BANK SHA Tirane 369,066 2014-12-01 2014-12-01 7910250472014 Shtese page per funksionin 1025047 z rajonale sh s. shteteteror pag nentor 2014 PLAN 9 FAKT 9
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 30,804 2014-11-26 2014-11-27 7510250472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft sherb roje kv dt 25.3.2014, seri 0681943 dt 10.11.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) "ABCOM" Tirane 8,553 2014-11-26 2014-11-26 7810250472014 Sherbime telefonike 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft intern seri 118193829 dt 2.9.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 5,022 2014-11-26 2014-11-26 7710250472014 Elektricitet 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft energjie nr kontr A-543458
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 14,292 2014-11-26 2014-11-26 7610250472014 Posta dhe sherbimi korrier 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft poste seri 12596446 dt 26.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 7,300 2014-11-07 2014-11-10 7210250472014 Udhetim i brendshem 1025047 z rajonale sh s. shteteteror . lik dieta br vendit listpag dt 7.11.2014, urdher tit
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) UNION BANK SHA Tirane 369,066 2014-11-03 2014-11-04 7110250472014 Shtese page per vjetersi ne pune 1025047 z rajonale sh s. shteteteror pag tetorshtator 2014 PLAN 9 FAKT 9
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 10,314 2014-10-21 2014-10-22 6710250472014 Posta dhe sherbimi korrier 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft poste shtator 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) BALLAZHI Tirane 30,804 2014-10-21 2014-10-22 6610250472014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik sherb roje kv dt 25.3.2014, seri 10681934 dt 10.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 5,526 2014-10-21 2014-10-22 7010250472014 Elektricitet 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft energjie shtator 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) "ABCOM" Tirane 10,574 2014-10-21 2014-10-22 6810250472014 Sherbime te tjera 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft interneti seri 118194567 dt 2.10.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 5,677 2014-10-21 2014-10-22 6910250472014 Elektricitet 1025047 z rajonale sh s. shteteteror , lik ft energjie shtator 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) UNION BANK SHA Tirane 369,066 2014-10-02 2014-10-02 6310250472014 Shtese page per funksionin 1025047 z rajonale sh s. shteteteror pag shtator 2014 PLAN 9 FAKT 9