Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) All All 11,171,771.00 154 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) NERXHIVAN GREZDA(L06526001P) Shkoder 25,320 2014-12-24 2014-12-26 21910250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 14087534 DT 22.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 2,750 2014-12-24 2014-12-26 21710250452014 Udhetim i brendshem DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL DIETA PER 4 PERSONA
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) TIM Shkoder 86,400 2014-12-24 2014-12-26 21810250452014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 16368820 DT 09.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) TAULANT MUSHANEJ Shkoder 10,000 2014-12-23 2014-12-24 21510250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL FAT 7364468 dt 16.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 10,000 2014-12-22 2014-12-23 21610250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL FAT 7174001 dt 17.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) ALTIN DJEPAXHIA Shkoder 9,800 2014-12-17 2014-12-17 21410250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJ E FORMIMIT PROF SHKODER FAT 0053982 DT 15.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 13,580 2014-12-17 2014-12-17 20610250452014 Sherbime telefonike DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 17568643 DT 11.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,284 2014-12-17 2014-12-17 20410250452014 Uje DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 3364274 DT 30.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 684 2014-12-17 2014-12-17 20510250452014 Posta dhe sherbimi korrier DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 11523726 DT 30.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 22,310 2014-12-17 2014-12-17 20710250452014 Elektricitet 1025045 DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER KODI A30129 FAT 618651365 DT 30.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) NERXHIVAN GREZDA(L06526001P) Shkoder 59,592 2014-12-17 2014-12-17 21310250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 14087533 DT 11.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) ANORIA Shkoder 57,600 2014-12-15 2014-12-16 20110250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJ E FORMIMIT PROF SHKODER FAT 14023930 DT 09.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) HIDROTEKNIKA-TLD Shkoder 55,668 2014-12-15 2014-12-16 20010250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJ E FORMIMIT PROF SHKODER FAT 16722461, 62 DT 04.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) HANS SMAJAJ(L46328001A) Shkoder 24,300 2014-12-15 2014-12-16 20210250452014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim DREJT RAJ E FORMIMIT PROF SHKODER FAR 7177961 DT 09.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) GO TECH Shkoder 144,480 2014-12-15 2014-12-16 20310250452014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik DREJT RAJ E FORMIMIT PROF SHKODER FAT 17117846 DT 10.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) IT GJERGJI KOMPJUTER Shkoder 102,480 2014-12-05 2014-12-05 19710250452014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 125454337 DT 08.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) IT GJERGJI KOMPJUTER Shkoder 12,600 2014-12-05 2014-12-05 19810250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 125454690 DT 01.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) OMEGA & CO Shkoder 64,800 2014-12-05 2014-12-05 19910250452014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJTORIA RAJONALE FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 15837866 DT 27.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) MAGRIP BANA Shkoder 140,640 2014-12-03 2014-12-04 19610250452014 Kancelari DREJT RAJ E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER FAT 18704029 DT 17.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 503,053 2014-12-01 2014-12-02 18910250452014 Paga baze DREJTORIA RAJONALE FORMIMIT PROFESIONAL SHKODER PAGE NENTOR 2014