Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) All All 12,194,945.00 142 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 158,283 2014-12-30 2014-12-30 17110250432014 Kontribute per sigurime shoqerore D R F P P Fier 1025043 paga 1-15 Dhjetor Athina Çera
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) ATLANTIK 3 Fier 146,400 2014-12-22 2014-12-23 16910250432014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri D R F P P Fier 1025043 likujdim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) POLSAIZ Fier 91,014 2014-12-22 2014-12-23 17010250432014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes D R F P P Fier 1025043 likujdim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 443,563 2014-12-18 2014-12-19 16810250432014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar D R F P P Fier 1025043 paga honorare Athina Çera
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 6,140 2014-12-18 2014-12-19 16610250432014 Uje D R F P P Fier 1025043 nr klienti 8910022 likujdim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 13,743 2014-12-16 2014-12-17 16710250432014 Sherbime telefonike D R F P P Fier 1025043 klienti nr 1407085768 likujdim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) MEDINCONST Fier 216,000 2014-12-16 2014-12-17 16410250432014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik D R F P P Fier 1025043 likujdim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 28,324 2014-12-16 2014-12-17 16510250432014 Elektricitet 1025043 D R F P P Fier nr A 023344 Nentor
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 2,600 2014-12-15 2014-12-16 16110250432014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit D R F P P Fier 1025043 tatim ne burim
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 407,717 2014-12-01 2014-12-02 15510250432014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar D R F P P Fier 1025043 paga honorare Nentor Athina Çera
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) SIQECA Fier 310,800 2014-12-02 2014-12-02 14810250432014 Sherbime te tjera D R F P P Fier 1025043 likujdim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 17,400 2014-12-01 2014-12-02 15610250432014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit D R F P P Fier 1025043 pagesa Athina Çera
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 305,522 2014-12-01 2014-12-02 15410250432014 Paga baze D R F P P Fier 1025043 paga 1-30 Nentor Athina Çera
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) POLSAIZ Fier 107,966 2014-12-02 2014-12-02 15710250432014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes D R F P P Fier 1025043 likujdim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 564 2014-12-02 2014-12-02 15810250432014 Posta dhe sherbimi korrier D R F P P Fier 1025043 likujdim fature
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 210 2014-12-02 2014-12-02 15910250432014 Elektricitet 1025043 D R F P P Fier kamat vonesa nr A023344
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 14,250 2014-11-27 2014-11-27 15110250432014 Udhetim i brendshem DRFP 1025043 dieta tetor 2014
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) "PALMA CONSTRUCION" Fier 155,386 2014-11-26 2014-11-27 15310250432014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative D R F P P Fier 1025043 te prapambetura mbikqyrje punimesh
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 1,720 2014-11-27 2014-11-27 15210250432014 Uje DRFP 1025043 uje tetor 2014
  Qendra e fomimit profesiona Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 38,404 2014-11-19 2014-11-19 15010250432014 Elektricitet 1025043 DRFP klienti FI1A020006023344 fat. 616983836 Tetor 2014