Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) All All 18,352,667.00 102 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 1,500 2014-12-15 2014-12-17 21010250422014 Shtese page per funksionin takse shpenzime gjygjesore QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) EUROGJICI - SECURITY Elbasan 149,136 2014-12-10 2014-12-11 20610250422014 Ndihme ekonomike roje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) EUROGJICI - SECURITY Elbasan 149,136 2014-12-10 2014-12-11 20810250422014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes roje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 1,444 2014-12-10 2014-12-10 20410250422014 Uje 1025042 energji nentor QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 576 2014-12-10 2014-12-10 20510250422014 Garanci te tjera, te viteve te meparshme,Te Dala posta QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 760 2014-12-10 2014-12-10 20710250422014 Pjese kembimi, goma dhe bateri uje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) ELVIRA GOGA Elbasan 249,600 2014-12-03 2014-12-04 19210250422014 Te tjera transferta tek individet materiale QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 685,447 2014-12-03 2014-12-04 19310250422014 Elektricitet paga punonjesve me kontrate QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) PC STORE Elbasan 702,000 2014-12-02 2014-12-03 18710250422014 Ilaçe dhe materiale mjeksore paisje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) ALPHA SECURITY Elbasan 147,175 2014-12-02 2014-12-03 19110250422014 Shpenzime te tjera transporti roje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) ALPHA SECURITY Elbasan 147,175 2014-12-02 2014-12-03 18910250422014 Sherbime telefonike roje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) ALPHA SECURITY Elbasan 147,175 2014-12-02 2014-12-03 18810250422014 Te tjera transferime korrente roje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) ALPHA SECURITY Elbasan 147,175 2014-12-02 2014-12-03 19010250422014 Sherbime telefonike roje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 2,788 2014-12-01 2014-12-02 17510250422014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1025042 energji QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) BANKA E TIRANES Elbasan 525,086 2014-12-01 2014-12-01 18410250422014 Karburant dhe vaj paga Sulejman Lusha 02770009 QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 5,760 2014-11-26 2014-11-27 17710250422014 Pjese kembimi, goma dhe bateri uje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) INA Elbasan 704,678 2014-11-26 2014-11-26 18210250422014 Shpenz. per rritjen e AQT - instalimi i sistemit te kompjuterave materiale QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 768 2014-11-25 2014-11-26 17810250422014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna posta QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) EUROGJICI - SECURITY Elbasan 149,136 2014-11-25 2014-11-26 17910250422014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese roje QFP
  Qendra e fomimit profesiona Elbasan (0808) SIQECA Elbasan 214,800 2014-11-19 2014-11-20 17310250422014 Te tjera transferta tek individet sherbime pastrimi QFP