Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) All All 18,877,814.00 126 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 100,000 2014-12-24 2014-12-26 18310250412014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SHPENZ.PER EKZEKUTIM TE V.GJYQESORE PER MOISI MEMINAJ Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 56,535 2014-12-26 2014-12-26 18410250412014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SHPENZ.PER EKZEKUTIM TE VENDIMEVE GJYQESORE PER IRMA KRISTO Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) DEGA E TATIM TAKSAVE Vlore 5,850 2014-12-26 2014-12-26 18610250412014 Te tjera transferta tek individet TATIM SHPERBLIM PER PENSION PER HYSEN GJONDEDAJ Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 50,850 2014-12-26 2014-12-26 18510250412014 Te tjera transferta tek individet SHPERBLIM PER PENSION PER HYSEN GJONDEDAJ Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) ARBEN ZHORI Vlore 9,500 2014-12-24 2014-12-26 17110250412014 Sherbim per ngrohje SHERBIM PER NGROHJE Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 480 2014-12-23 2014-12-24 18010250412014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA NENTOR 2014 NR.SERIE 12598680 Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) ALFA (&) Vlore 455,280 2014-12-23 2014-12-24 16810250412014 Sherbime te tjera Q.F.P 1025041 SHPENZIME TE NDRYSHME FAT 15.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) ALFA (&) Vlore 226,800 2014-12-24 2014-12-24 17010250412014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative MALLRA TE TJERA Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) NISATEL Vlore 7,370 2014-12-23 2014-12-24 17910250412014 Sherbime telefonike TELEFON NENTOR 2014 FAT 3364 DT 30.11.2014Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) ALFA (&) Vlore 455,400 2014-12-23 2014-12-24 16710250412014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Q.F.P 1025041 SHPENZIME MIREMBAJTJE FAT 15.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 93,080 2014-12-23 2014-12-24 18210250412014 Udhetim i brendshem Q.F.P 1025041 DJETA
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 1,632 2014-12-23 2014-12-24 18110250412014 Uje UJE NENTOR DHJETOR 2014 NR.FATURE 2430604,2419034 Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 20,109 2014-12-23 2014-12-24 17810250412014 Elektricitet 1025041 ENERGJI NENTOR 2014 NR.KONTRATE A10918 Q.F.P 1025041 (67 LEK) SHTATOR 2012
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) YLLI XHORI Vlore 378,500 2014-12-23 2014-12-24 16910250412014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale Q.F.P 1025041 SHPENZIME MATERJALE ESTETIKE
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) YLLI XHORI Vlore 393,920 2014-12-10 2014-12-11 16610250412014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres MATERIALE ESTETIKE Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) YLLI XHORI Vlore 80 2014-12-10 2014-12-11 166/110250412014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres MATERIALE ESTETIKE Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 777,478 2014-12-09 2014-12-10 16510250412014 Te tjera paga me kontrate PAGA HONORARE NENTOR 2014 Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 416,997 2014-12-01 2014-12-02 16410250412014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGAT NENTOR 2014 Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 816 2014-11-26 2014-11-27 16310250412014 Uje UJE TETOR 2014 NR.FAT.2087014 Q.F.P 1025041
  Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) ATLANTIK 3 Vlore 390,000 2014-11-26 2014-11-26 16210250412014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale MATERIALE PER FUNKSIONIMIN E PAISJEVE TE ZYRES FAT.NR.25 Q.F.P 1025041