Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) All All 10,035,294.00 108 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) E SECURITY Korçe 162,000 2014-12-29 2014-12-30 17010250402014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes QENRDRA E FORMIMIT PROFESIONAL ROJE OBJEKTI DHJETOR FAT NR 434 DAT 29.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) D&J Korçe 19,200 2014-12-29 2014-12-30 16910250402014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit QENRDRA E FORMIMIT PROFESIONAL SHERBIM PASTRIM ZYRASH FAT NR 44 DAT 24.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 52,940 2014-12-17 2014-12-18 16810250402014 Elektricitet 1025040 QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL ENERGJI NR KLIENTI KR0A060044028897.KR0A060436121546 FAT DAT 10.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 3,276 2014-12-16 2014-12-17 16710250402014 Uje QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL UJI NENTOR NR KLIENTI 750160.752412 FAT DAT 4.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) D&J Korçe 19,200 2014-12-12 2014-12-15 16010250402014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL SHERBIM PASTRIM I NENTOR NR FAT 27 DAT 3.12.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 3,000 2014-12-12 2014-12-15 16110250402014 Sherbime telefonike QENDRA E FORMIMIT PROFESIONALPAGESE TELEFONI NR KLIENTI 310001766799 FAT DAT 30.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 321,541 2014-12-11 2014-12-11 15910250402014 Te tjera paga me kontrate QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL PAGESE HONORARE SIPAS LISTPAGESES
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 300,675 2014-12-01 2014-12-02 15710250402014 Shtesa page te tjera QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL PAGAT NENTOR KOD INSTITUCIONI 1025040
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) E SECURITY Korçe 162,000 2014-12-01 2014-12-02 15810250402014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL PAGESE ROJE NETOR LIK FAT 426 DAT 30.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) VJOLLCA OSMANI Korçe 96,000 2014-11-26 2014-11-27 15610250402014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL BLERJE USHQIME LIK FAT NR 11 DAT 24.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 3,000 2014-11-26 2014-11-27 15510250402014 Sherbime telefonike QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL TELEFON TETOR NR KLIENTI 310001766799 FAT DAT 31.10.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 6,264 2014-11-25 2014-11-26 15410250402014 Uje QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL PAGESE UJI NR KLIENTI 752412.750160 FAT 3279878 DHE 3279699 DAT 4.11.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 30,983 2014-11-20 2014-11-21 15210250402014 Elektricitet 1025040 QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL ENERGJI NR KLIENTI KR0A060044028897.KR0A060436121546 TETOR
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 6,640 2014-11-20 2014-11-21 15310250402014 Udhetim i brendshem QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL DIETA TETOR SIPAS LISTPAGESES
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) ALBERT SEZAIRI Korçe 142,080 2014-11-13 2014-11-14 15110250402014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL BLERJE BOJRA FAT NR 1142 DAT 20.10.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 37,742 2014-11-06 2014-11-07 14510250402014 Te tjera paga me kontrate QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL NDALESE PAGE SEKUESTRO NGA SOTIRAQ VANGJELI
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 328,934 2014-11-05 2014-11-06 14310250402014 Te tjera paga me kontrate QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL PAGA HONORARE TETOR SIPAS LIST PAGESES
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 420 2014-11-05 2014-11-06 14410250402014 Posta dhe sherbimi korrier QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL SHERBIME POSTARE FAT NR 1185 DAT 31.10.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) D&J Korçe 19,200 2014-11-04 2014-11-05 14210250402014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL SHERBIM PASTRIMI TETOR FAT NR 24 DAT 31.10.2014
  Qendra e fomimit profesiona Korce (1515) E SECURITY Korçe 162,000 2014-11-04 2014-11-05 14110250402014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes QENDRA E FORMIMIT PROFESIONAL ROJE TETOR FAT NR 414 DAT 31.10.2014