Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Maternitet Nr.2T. (3535) All All 437,225,277.00 705 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Maternitet Nr.2T. (3535) BIOMETRIC ALBANIA Tirane 28,800 2014-12-30 2014-12-31 73910130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI kite vazhdim kontr.44/22 dt. 21.07.2014 fat.11025893 dt. 26.11.2014 fh.4 dt. 26.11.2014 fat.15669465 dt. 10.12.2014 fh.9 dt, 10.12.2014 fat.15669467 dt. 11.12.2014 fh. 13 dt. 11.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) MEDI - TEL Tirane 187,396 2014-12-30 2014-12-31 74010130882014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SUOGJ K.GLIOZHENI tarjtim mbetjesh vazhdim kontr.42/8 dt. 03.06.2014 fat.18608984 dt. 30.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) KEVIN CONSTRUKSION Tirane 3,771,240 2014-12-30 2014-12-31 73810130882014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) SUOGJ K.GLIOZHENI RIKONSTRUKSION AMBJENTE VAZHDIM KONTRATE NR, 42/11 DT. 13.08.2013 FAT.88157290 DT. 23.12.2014 SIT.6 DT. 23.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) ONI(J66902008N) Tirane 384,000 2014-12-29 2014-12-30 73210130882014 Sherbime te tjera SUOGJ K.GLIOZHENI sherbim monitorimi Up. 8 dt. 20.01.2014 njft. 22.04.2014 fat.08583038 dt. 19.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) ADVANCE BUSINESS SOLUTIONS - ABS Tirane 30,480 2014-12-29 2014-12-30 73510130882014 Sherbime te tjera SUOGJ K.GLIOZHENI mirmb faqe interneti vazhdim kontr. 27.02.2014 fat.16049344 dt. 16.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) BIOMETRIC ALBANIA Tirane 355,200 2014-12-29 2014-12-30 69910130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI kite vazhdim kontr.44/22 dt. 21.07.2014 fat.11025893 dt. 26.11.2014 fh.4 dt. 26.11.2014 fat.15669465 dt. 10.12.2014 fh.9 dt, 10.12.2014 fat.15669467 dt. 11.12.2014 fh. 13 dt. 11.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) KEMINET Tirane 36,000 2014-12-29 2014-12-30 73710130882014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SUOGJ K.GLIOZHENI sherbim mtelemedicine vazhdim kontr.28.02.2014 fat.12254372 dt. 26.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) ALBANIAN BUSINESS PARTNER Tirane 462,000 2014-12-29 2014-12-30 73310130882014 Sherbime te tjera SUOGJ K.GLIOZHENI MIRMB PROGRAMI vazhdim kontr.dt.06.01.2014 fat.17004167 dt.10.12.2014 sit 10.12.201412.2014 sit. 22.12.2014 .
  Maternitet Nr.2T. (3535) KEMINET Tirane 26,000 2014-12-29 2014-12-30 73610130882014 Sherbime te tjera SUOGJ K.GLIOZHENI sherbim internet dhjetor 2014 vazhdim kontr.03.03.2014 fat.12254371 dt. 26.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) T.T.A ALBA - LAM Tirane 211,104 2014-12-28 2014-12-29 73510130882014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SUOGJ K.GLIOZHENI evadim mbeturina VAZHDIM KONTR 43/6 dt. 07.07.2014 fat.86081477) dt. 22.12.2014 sit. 22.12.2014 .
  Maternitet Nr.2T. (3535) EDNA - FARMA Tirane 27,650 2014-12-23 2014-12-24 72910130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI Barna Autorizim 6177/24 dt. 07.11.2014 kontr.57/8 dt. 20.11.2014 fat.16760280 dt. 15.12.2014 fh. 18 dt. 15.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) REJSI FARMA Tirane 35,200 2014-12-23 2014-12-24 73110130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI BARNA VAZHDIM KONTR.72 DT. 25.08.2014 FAT.113477844 DT. 154.12.2014 FH. 17 DT. 15.12.2014 FAT.113477970 DT. 15.12.2014 FH. 19 DT. 15.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 8,146,800 2014-12-23 2014-12-24 73410130882014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore SUOGJ K.GLIOZHENI PAisje inkubatore autorizim 3614/32 dt. 01.08.2014 kontr, 73dt. 29.08.2014 fat.18741780 dt. 19.12.2014 fh. 1 dt. 19.12.2014 pvmd dt. 19.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) BIOMETRIC ALBANIA Tirane 72,408 2014-12-15 2014-12-18 65810130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI, mat mjekimi vazhdim kontr. 11.07.2013 fat.06612358 dt. 16.07.2013 fh. 80 dt. 16.07.2013
  Maternitet Nr.2T. (3535) TERMO MONT Tirane 1,560,284 2014-12-15 2014-12-18 64610130882014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SUOGJ K.GLIOZHENI, mirmb impianistike vazhdim kontr. 06.05.2013 fat. 08754573 dt.31.12.2013
  Maternitet Nr.2T. (3535) W. CENTER Tirane 258,000 2014-12-17 2014-12-18 71610130882014 Sherbime te tjera SUOGJ K.GLIOZHENI, mirmb lavatrice up. 56/1 dt. 20.01.2014 njft. 29.04.2014 fat.17026509 dt. 03.12.2014 sit 03.12.2014 fat.17026622 dt. 09.12.2014 sit. 09.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 515,000 2014-12-17 2014-12-18 72110130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI,oksigjen Up.462 dt. 29.10.2014 autorizim MISH 6117/24 dt. 07.11.2014 kontr.53/4 dt. 14.11.2014 fat.17584362 dt. 10.12.2014 fh. 5 dt. 10.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) KASTRATI SHA Tirane 193,029 2014-12-17 2014-12-18 72710130882014 Karburant dhe vaj SUOGJ K.GLIOZHENI, karburant vazhdim kontrate 71 dt. 04.08.2014 fat.18593167 dt. 11.12.2014 fh. 7 dt. 12.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) FLORFARMA Tirane 42,000 2014-12-17 2014-12-18 72610130882014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUOGJ K.GLIOZHENI, mat mjekimi up.28 dt. 14.10.2014 pv 6 dt. 11.12.2014 fat. 18700206 dt. 11.12.2014 fh. 11 dt. 11.12.2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) M.C.CATERING Tirane 859,062 2014-12-17 2014-12-18 72410130882014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SUOGJ K.GLIOZHENI, Ushqime vazhdim kontrate 39/8 dt. 30.06.2014 fat.18230619 dt, 11.12.2014 fh. 84 dt. 11.12.2014 fat 18230618 dt. 11.12.2014 fh. 86 dt. 11.12.2014 fh permb 85 dt. 11.12.2014