Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Skrapar (0232) All All 86,358,261.00 183 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Skrapar (0232) BEJKO Skrapar 79,200 2014-12-17 2014-12-19 28910130852014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1013085 FATYRE nr 326/17040893 Dt 15.12.2014 urdh.prok 10.dt 19.05.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) UJESJELLESI POLICAN Skrapar 20,060 2014-12-17 2014-12-19 28810130852014 Uje 1013085 FATYRE nr 149/15595314 DT 30.11.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Skrapar 183,768 2014-12-15 2014-12-17 28510130852014 Elektricitet 1013085 FATYRE nr 619116013 Kodi BE1C070094058174, FAT 619115664 Kodi BE1C050053058178 dt 10.12.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) LYBESHARI Skrapar 32,148 2014-12-15 2014-12-17 28610130852014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013085 FATYRE nr 09/19517401 Dt 11.12.2014 urdh.prok.01dt 14.01.2014 kont 17.01.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 76,800 2014-12-15 2014-12-17 28710130852014 Uje 1013085 FATYRE nr 278/18014594 DT 15.12.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) I L M A Skrapar 336,706 2014-12-09 2014-12-15 25910130852014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013085 FATYRE nr 49203 seri 116977958 Dt 27.11.2014 urdh.prok 24.dt 19.11.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) PANDELI NASI Skrapar 39,000 2014-12-12 2014-12-15 28410130852014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013085 FATYRE nr 29/7612872 Dt 10.12.2014,ur-prok 23 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) POSTA SHQIPTARE SH.A Skrapar 1,884 2014-12-12 2014-12-15 27410130852014 Posta dhe sherbimi korrier 1013085 FATYRE nr 478/12589413 DT 27.11.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) ELISABETA DERVISHI Skrapar 35,500 2014-12-12 2014-12-15 27810130852014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013085 FATYRE nr 04/5654707 Dt 11.12.2014,ur-prok 30 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) ELISABETA DERVISHI Skrapar 26,000 2014-12-12 2014-12-15 27910130852014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 1013085 FATYRE nr 03/5654706 Dt 11.12.2014,ur-prok 28 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) DU&KO Skrapar 119,880 2014-12-12 2014-12-15 27710130852014 Sherbime te tjera 1013085 FATYRE nr 63/10421984 Dt 02.12.2014,ur-prok 05/1 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) ELISABETA DERVISHI Skrapar 18,000 2014-12-12 2014-12-15 28110130852014 Sherbime te tjera 1013085 FATYRE nr 02/5654705 Dt 11.12.2014,ur-prok 27 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) UJESJELLESI COROVODE Skrapar 76,800 2014-12-12 2014-12-15 27310130852014 Uje 1013085 FATYRE nr 249/18014565 DT 29.11.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) ELISABETA DERVISHI Skrapar 11,000 2014-12-12 2014-12-15 28010130852014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1013085 FATYRE nr 01/5654704 Dt 11.12.2014,ur-prok 29 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) ELVIRA GOGA Skrapar 218,400 2014-12-12 2014-12-15 28210130852014 Blerje dokumentacioni 1013085 FATYRE nr 263/19208806 Dt 02.12.2014,ur-prok 26 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) MESSER ALBAGASS SH.P.K Skrapar 44,774 2014-12-12 2014-12-15 27510130852014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1013085 FATYRE nr 222/2/13364727 Dt 10.12,ur-prok 91,kontr 163/4.2014 urdh.prok 01.dt 14.01.2014 kont 17.01.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) ALBTELEKOM SH.A. Skrapar 19,706 2014-12-12 2014-12-15 27210130852014 Sherbime telefonike 1013085 FATYRE nr 7187953765 DT 30.11.2014 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) PANDELI NASI Skrapar 360,000 2014-12-12 2014-12-15 28310130852014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013085 FATYRE nr 09,10,10-1/7612858,7612861,7612862 Dt 14.11.2014,ur-prok 17 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) MURATI D Skrapar 294,000 2014-12-12 2014-12-15 27610130852014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013085 FATYRE nr 117/18646117 Dt 02.12.2014,ur-prok 25 SPITALI SKRAPAR
  Sp. Skrapar (0232) MESSER ALBAGASS SH.P.K Skrapar 39,636 2014-12-09 2014-12-09 26010130852014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1013085 FATYRE nr 220/2 seri 13364725 Dt 04.12.2014 urdh.prok 91.dt 20.03.2014 kont 163/4dt 18.06.2014 SPITALI SKRAPAR