Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Sarande (3731) All All 185,764,094.00 510 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Sarande (3731) MEDI - TEL Sarande 63,189 2014-12-29 2014-12-30 50810130842014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SHP NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Sarande 3,820 2014-12-29 2014-12-30 51010130842014 Sherbime telefonike SHP TEL NGA SPITALI SR
  Sp. Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 259,596 2014-12-29 2014-12-30 51210130842014 Udhetim i brendshem SHP DIETA NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 48,420 2014-12-29 2014-12-30 43510130842014 Paga baze PAGA MJEK ME KONTRAT NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) ELNADO SH.P.K Sarande 90,708 2014-12-29 2014-12-30 51510130842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SHP ROJE PRIVATE NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) QEND. KOMB. TEKNIKE BIOMJEKSORE Sarande 20,629 2014-12-29 2014-12-30 51810130842014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SHP RIPARIM EKG NGA SPITALI SR
  Sp. Sarande (3731) SHABAN TUSHA Sarande 16,754 2014-12-29 2014-12-30 51910130842014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHP NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) INA Sarande 1,018,080 2014-12-29 2014-12-30 52010130842014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore LYERJE AMBJENTESH NGA SPITALI SR
  Sp. Sarande (3731) M E D I C A M E N T A Sarande 38,750 2014-12-29 2014-12-30 49710130842014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHP MEDIKAMENTE NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) ALDOSCH - FARMA Sarande 4,250 2014-12-29 2014-12-30 52110130842014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHP MEDIKAMENTE NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) VINIPHARMA Sarande 12,170 2014-12-29 2014-12-30 51710130842014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHP MEDIKAMENTE NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) NEAL-86 Sarande 81,380 2014-12-29 2014-12-30 50710130842014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SHP MIREMBAJTJE NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) ELISABETA SHESHI Sarande 7,870 2014-12-29 2014-12-30 51610130842014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SHP NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Sarande 29,228 2014-12-29 2014-12-30 512/110130842014 Udhetim i brendshem SHP DIETA NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 28,055 2014-12-29 2014-12-30 51410130842014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SHP ARKE NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) LEFTER KARAJANI Sarande 90,000 2014-12-24 2014-12-26 51310130842014 Sherbime te tjera SHERBIME JURIDIKE NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) KANANI (J61824051U) Sarande 25,740 2014-12-18 2014-12-19 44610130842014 Ilaçe dhe materiale mjeksore LIKUJDIM FAT NR.186 DT.24.10.2013 NGA SPITALI SR DETYRIME TE PRAPAMBETURA
  Sp. Sarande (3731) LEDIAN MITRO Sarande 30,250 2014-12-18 2014-12-19 50310130842014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave SHP NGA SPITALI
  Sp. Sarande (3731) IRIS / TIRANE (J61904098H) Sarande 10,800 2014-12-18 2014-12-19 44210130842014 Ilaçe dhe materiale mjeksore LIKUJDIM FAT NR.757 DT.15.06.2012 NGA SPITALI SR DETYRIME TE PRAPAMBETURA
  Sp. Sarande (3731) EDNA - FARMA Sarande 5,925 2014-12-18 2014-12-19 50510130842014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHP MEDIKAMENTE NGA SPITALI SR