Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Pogradec (1529) All All 264,012,278.00 667 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Pogradec (1529) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Pogradec 31,350 2014-12-29 2014-12-30 75010130822014 Shpenzime te tjera transporti 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=118702361 DT 23.12.2014
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 478,200 2014-12-29 2014-12-30 75610130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=89145850 DT 09.01.2012
  Sp. Pogradec (1529) VITAL Z & D Pogradec 84,240 2014-12-29 2014-12-30 75310130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=17634830 DT 26.12.2014
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 477,360 2014-12-29 2014-12-30 75810130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 84126250 DT 28.12.2010
  Sp. Pogradec (1529) EUROMED Pogradec 43,680 2014-12-29 2014-12-30 751410130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=67957767 DT 04.03.2010
  Sp. Pogradec (1529) SILVANA BARDHO Pogradec 30,000 2014-12-29 2014-12-30 749410130822014 Shpenz. per rritjen e AQT - objekte arti 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=6530857 DT 05.06.2013
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 478,200 2014-12-29 2014-12-30 75410130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=88715029 DT 26.10.2011
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 999,600 2014-12-29 2014-12-30 75710130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 00891351 DT 22.05.2012
  Sp. Pogradec (1529) KOSTA SPAHIU Pogradec 9,500 2014-12-29 2014-12-30 752410130822014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=11 DT 10.12.2014
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 478,800 2014-12-29 2014-12-30 75510130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=00891031 DT 09.01.2012
  Sp. Pogradec (1529) ELVA 2001 SH A Pogradec 653,973 2014-12-26 2014-12-29 74810130822014 Sherbim per ngrohje 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 18091133 DT 20.12.2014
  Sp. Pogradec (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 30,000 2014-12-26 2014-12-29 74210130822014 Te tjera transferta tek individet 1013082 SPITALI POGRADEC LIK SHPERBLIM PER PENSION LIST PAGESE PER EDLIRA SHPENDI
  Sp. Pogradec (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 13,000 2014-12-26 2014-12-29 74310130822014 Udhetim i brendshem 1013082 SPITALI POGRADEC LIK DIATA LIST PAGESE
  Sp. Pogradec (1529) DNS MEDIKAL Pogradec 419,400 2014-12-26 2014-12-29 74710130822014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 68387668 DT 24.12.2014
  Sp. Pogradec (1529) ELVA 2001 SH A Pogradec 557,325 2014-12-26 2014-12-29 74510130822014 Sherbim per ngrohje 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 18091131 DT 20.12.2014
  Sp. Pogradec (1529) ELVA 2001 SH A Pogradec 1,436,183 2014-12-26 2014-12-29 74410130822014 Sherbim per ngrohje 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 18091132 DT 20.12.2014
  Sp. Pogradec (1529) ERJON MULLA Pogradec 33,480 2014-12-26 2014-12-29 74610130822014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 17379153 DT 18.12.2014
  Sp. Pogradec (1529) KLEVI-2004 Pogradec 214,720 2014-12-19 2014-12-24 73510130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIKFAT= 08198601 DT 15.07.2013 LIK. NGA BORXHI
  Sp. Pogradec (1529) ARTING Pogradec 7,500 2014-12-19 2014-12-23 72810130822014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= NR05875 DT 27.11.2014
  Sp. Pogradec (1529) MONTAL Pogradec 50,868 2014-12-19 2014-12-23 73810130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK NGA BORXHI FAT= NR 3771649 DT 31.05.2005