Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Peqin (0827) All All 32,824,239.00 163 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Peqin (0827) BIOMETRIC ALBANIA Peqin 68,946 2014-12-30 2014-12-31 19110130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Medikamente nga Spitali Peqin fat nr 815 dt 17.10.2013 , detyrime te prapambetura
  Sp. Peqin (0827) FILADELFIA. Peqin 112,933 2014-12-29 2014-12-31 18510130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 70 dt 15.12.2008 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) BIOMETRIC ALBANIA Peqin 59,712 2014-12-30 2014-12-31 17410130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Medikamente nga Spitali Peqin fat nr 647 dt 31.12.2008 fat nr 617 dt 31.12.2008, detyrime te prapambetura
  Sp. Peqin (0827) FLORFARMA Peqin 917,680 2014-12-29 2014-12-31 160/110130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 8786 dt 12.09.2013, fat nr 130 dt 28.012008 fat nr45 dt 06.11.2007 fat nr 29 dt 21.09.2007 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) FILADELFIA. Peqin 89,215 2014-12-29 2014-12-31 17210130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 50 dt 30.10.2007,, NR 18DT 21.09.2007 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) ARIS-2005 Peqin 240,720 2014-12-31 2014-12-31 21010130802014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Spitali Peqinlikujdim fature nr 6594925 dt 31.102014 fat nr 6594926 dt 3011.2014
  Sp. Peqin (0827) VINIPHARMA Peqin 214,970 2014-12-29 2014-12-31 16410130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore medikaamenta nga Spitali Peqin FAT NR 66820220dt 17.08.2009 fat nr 6378 dt09.12.2009
  Sp. Peqin (0827) MONTAL Peqin 868,446 2014-12-29 2014-12-31 161/110130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 2694, 2693,2695dt 15.12.2008 fat nr 2876 dt 31.12.2008 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) ALMEGIPHARMA Peqin 156,585 2014-12-29 2014-12-31 16910130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 1365 dt 29.08.2013 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) EUROMED Peqin 88,080 2014-12-29 2014-12-31 17010130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 125 dt 30.06.2009 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) FABBTEL Peqin 6,600 2014-12-31 2014-12-31 20810130802014 Sherbime te tjera Spitali Peqin LIKUJDIM FATURE NR 99 DT 28.12.2014
  Sp. Peqin (0827) M E D I C A M E N T A Peqin 505,880 2014-12-29 2014-12-31 15910130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr2473 dt 15.12.2008, fat nr 302 dt 27.02.2009 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) BIOMETRIC ALBANIA Peqin 47,574 2014-12-30 2014-12-31 19210130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Medikamente nga Spitali Peqin fat nr 392 dt 13.11.2013 , detyrime te prapambetura
  Sp. Peqin (0827) BIOMETRIC ALBANIA Peqin 77,400 2014-12-30 2014-12-31 18710130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Medikamente nga Spitali Peqin fat nr 750 dt 07.01.2009 fat nr 636 dt 31.12.2008, detyrime te prapambetura
  Sp. Peqin (0827) MEDI - TEL Peqin 159,754 2014-12-29 2014-12-31 17110130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Medikamente nga Spitali Peqin fature nr 159 dt 04.10.2013 detyrim te prapambetura
  Sp. Peqin (0827) ALBA MEDIC Peqin 17,159 2014-12-29 2014-12-30 18410130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 358 dt 18.09.2009 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) ALPHA - MED Peqin 37,320 2014-12-29 2014-12-30 17310130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 245 dt 27.02.2009 FAT NR 168 DT 15.12.2014 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) I N T E R M E D Peqin 61,950 2014-12-29 2014-12-30 16510130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 911 dt 29.09.2009 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) IMI - FARMA Peqin 22,438 2014-12-29 2014-12-30 16310130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 105238 dt 15.09.2008 detyrimet e prapambetura
  Sp. Peqin (0827) IMI - FARMA Peqin 6,424 2014-12-29 2014-12-30 163/110130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 103414dt 28.07.2011 detyrimet e prapambetura