Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Mat (0625) All All 138,964,181.00 339 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Mat (0625) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Mat 29,985 2014-12-31 2014-12-31 38610130782014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Spitali Mat (1013078) Lik.takse automjeteve fat.nr.118562913/118563018/118564293/118563410/118564361/118564409 dt.06.11.2014
  Sp. Mat (0625) MURATI D Mat 394,800 2014-12-30 2014-12-31 37610130782014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Spitali Mat(1013078) Lik. Uniforma dhe veshje te tjera speciale(carcaf + hoteleri).. Fat.Nr.114 Dt.01.12.2014 Urdh.prok.nr.28 dt.17.11.2014
  Sp. Mat (0625) ERDIS Mat 24,336 2014-12-30 2014-12-31 37710130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(ushqimore). Fat.Nr.468 Dt.26.12.2014. Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14 Kontr.Nr.205prot Dt.17.04.14
  Sp. Mat (0625) IMI - FARMA Mat 42,336 2014-12-31 2014-12-31 38110130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik.Ilace dhe mater. mjeksore(vaksina ndaj gripit). Fat.Nr.106812 Dt.11.12.2014 Urdh.Prok.Nr.388 Dt.19.09.14. Kontr.Nr.810prot Dt.09.12.14
  Sp. Mat (0625) "DOKSANI-G" Mat 177,120 2014-12-31 2014-12-31 38510130782014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Spital(1013078) lik sherbim pastrim fat nr.9 dt.04.03.2014
  Sp. Mat (0625) SI & CO COMPANY Mat 176,160 2014-12-30 2014-12-31 37410130782014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Spitali Mat(1013078) Lik. Shpenz. per mirmb. e mjeteve te transportit.Fat.Nr.26 Dt.26.12.14. Urdh.Prok.Nr.30 Dt.17.11.2014.
  Sp. Mat (0625) MURATI D Mat 399,600 2014-12-30 2014-12-31 37510130782014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik Spitali Mat(1013078) Lik. Blerje paisje. Fat.Nr.115 Dt.01.12.2014 Urdh.prok.nr.29 dt.17.11.2014
  Sp. Mat (0625) SH.R.S.F "SNAJPER SECURITY" SH.P.K Mat 183,739 2014-12-31 2014-12-31 37910130782014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Spitali Mat (1013078) Lik. Sherb. te sigurimit dhe ruajtjes se god. muaji Dhjetor.Fat.Nr.41 Dt.31.12.2014 Kontr. Nr.208 Prot. Dt.17.04.2014.Urdh.Prok.Nr.8 Dt.11.03.14
  Sp. Mat (0625) "SHPRESA" SHPK Mat 86,652 2014-12-31 2014-12-31 38010130782014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Spitali Mat (1013078) Lik.Situat.Nr.5 Sherbim te pastrimit dhe gjelberimit.Fat.Nr.654 Dt.31.12.2014. Urdh.Prok. Nr.7 Dt.10.03.14 Kontr.Nr.221/1 Dt.22.04.14
  Sp. Mat (0625) RAIFFEISEN BANK SH.A Mat 114,000 2014-12-31 2014-12-31 38310130782014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Spitali Mat (1013078) Lik. Pagese hemodialize muaji nentor V.14.Liste - Pagese Nr. I Perf.6
  Sp. Mat (0625) MESSER ALBAGASS SH.P.K Mat 44,040 2014-12-29 2014-12-30 36810130782014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Spitali Mat (1013078) Lik.Te tjera mater. e sherbime speciale (oksigjen). Fat.Nr.4845 Dt.23.12.2014.Urdh.Prok.M.SH Nr.122 Dt.26.03.14. Kontr.nr.378Prot Dt.19.06.14
  Sp. Mat (0625) INCOMED Mat 100,500 2014-12-29 2014-12-30 36510130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Ilace dhe mater.mjekimi. Fat.Nr.2701 Dt.09.12.2014. Urdh.Prok.Nr.462 Dt.29.10.14 Kontr.Nr.58 Dt.09.12.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 114,480 2014-12-29 2014-12-30 37010130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Bulmet). Fat.Nr.702 Dt.26.12.2014. Urdh.Prok.Nr.17 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/2 Dt.15.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 53,448 2014-12-29 2014-12-30 37110130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Perime). Fat.Nr.703 Dt.26.12.2014. Urdh.Prok.Nr.16 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/1 Dt.15.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 104,832 2014-12-29 2014-12-30 37310130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Mish Vici). Fat.Nr.701 Dt.26.12.2014. Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14 Kontr.Nr.206Prot Dt.17.04.14
  Sp. Mat (0625) URIM DEMIRI Mat 38,400 2014-12-29 2014-12-30 36910130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Buke). Fat.Nr.38 Dt.26.12.2014. Urdh.Prok.Nr.4 Dt.05.03.14 Kontr.Nr.214/1 Dt.21.04.14
  Sp. Mat (0625) B I O CH E M NRP Mat 168,120 2014-12-26 2014-12-29 35710130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Mater.dhe paisje laboratorik.(Kite dhe Reagente). Fat.Nr.734 Dt.11.08.14 Urdh.Prok.Nr.19 Dt.17.06.14 Kontr.nr.45 dt.30.07.14
  Sp. Mat (0625) ELKO (K37508904H) Mat 291,600 2014-12-26 2014-12-29 35310130782014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Spitali Mat (1013078) Lik.Detyr.V' 2013 Shpenz.per mirmb. elekt.,hidraulike.Fat.Nr.88,88/1,88/2,88/3,88/4 Dt.09.09.2013. Urdh.Prok.Nr.36 Dt.05.09.2013
  Sp. Mat (0625) B I O CH E M NRP Mat 384,938 2014-12-29 2014-12-29 36310130782014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Spitali Mat (1013078) Lik. Mater.dhe paisje laboratorik.(Kite dhe Reagente). Fat.Nr.699(diferenc) Dt.30.07.14 Urdh.Prok.Nr.19 Dt.17.06.14 Kontr.nr.45 dt.30.07.14
  Sp. Mat (0625) NELSA Mat 33,744 2014-12-29 2014-12-29 36410130782014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Spitali Mat (1013078) Lik. Furnizim dhe Sherbim me Ushqim per mencat(Perime). Fat.Nr.385 Dt.31.10.2014. Urdh.Prok.Nr.16 Dt.12.06.14 Kontr.Nr.30/1 Dt.15.07.14