Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Mallakaster (0924) All All 32,019,094.00 241 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Mallakaster (0924) I.XH.ISUFI Mallakaster 21,000 2014-12-30 2014-12-30 308 1013077 2014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes PAGESE PER I.XH.ISUFI NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) A.R.M.O. Mallakaster 3,840 2014-12-29 2014-12-29 306 1013077 2014 Ilaçe dhe materiale mjeksore PAGESE PER ARMO SHA NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) ERI A & A Mallakaster 800 2014-12-29 2014-12-29 307 1013077 2014 Sherbime telefonike PAGESE PER ERI A&A PER SPITALIN MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 15,600 2014-12-22 2014-12-23 301 1013077 2014 Sherbime te tjera PAGESE PER BASHKIM NAZERAJ NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) ELVA 2001 SH A Mallakaster 150,973 2014-12-17 2014-12-17 305 1013077 2014 Sherbim per ngrohje PAGESE PER ELVA 2001 SHA NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 15,600 2014-12-17 2014-12-17 304 1013077 2014 Sherbime te tjera PAGESE PER DIALIZE VLASH KERRI PER SPITALIN MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 23,495 2014-12-17 2014-12-17 300 1013077 2014 Elektricitet 1013077 PAGESE NGA SPITALI MALLAKSTER NR KONT.7129573 F129574
  Sp. Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 15,600 2014-12-17 2014-12-17 302 1013077 2014 Sherbime te tjera PAGESE PER DIALIZEFELLEZA ISUFAJ PER SPITALIN MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) T R I M E D Mallakaster 58,195 2014-12-17 2014-12-17 299 1013077 2014 Ilaçe dhe materiale mjeksore PAGESE PER TRIMED NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) RAIFFEISEN BANK SH.A Mallakaster 15,600 2014-12-17 2014-12-17 303 1013077 2014 Sherbime te tjera PAGESE PER DIALIZE MITAT SKENDERAJ PER SPITALIN MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Mallakaster 154,800 2014-12-16 2014-12-16 297 1013077 2014 Paga baze PAGESE PER PAGA PER SPITALIN MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 31,776 2014-12-16 2014-12-16 296 1013077 2014 Elektricitet 1013077 PAGESE NGA SPITALI MALLAKSTER NR KONT.7129573 F129574
  Sp. Mallakaster (0924) DEGA TATIMEVE Mallakaster 17,200 2014-12-16 2014-12-16 298 1013077 2014 Paga baze PAGESE NGA SPITALI MALLAKASTER PER AGJENCINE TATIMORE MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) ALK FARMA Mallakaster 9,592 2014-12-12 2014-12-15 288 1013077 2014 Ilaçe dhe materiale mjeksore PAGESE PER ALK FARMA NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) ANSIG Mallakaster 24,510 2014-12-12 2014-12-15 287 1013077 2014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit PAGESE PER ANSIG NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) ALBTELEKOM SH.A. Mallakaster 8,952 2014-12-12 2014-12-15 295 1013077 2014 Sherbime telefonike PAGESE NGA SPITALI MALLAKSTER PER ALBTELEKOMIN
  Sp. Mallakaster (0924) NDERMARRJE UJESJELLESIT Mallakaster 17,360 2014-12-12 2014-12-12 289 1013077 2014 Uje PAGESE PER UJSJELLSIN PER SPITALIN MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) LULJETA HYSENAJ Mallakaster 10,000 2014-12-05 2014-12-05 268 1013077 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER LULJETA HYSENAJ NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) ALBERT SEZAIRI Mallakaster 104,880 2014-12-05 2014-12-05 285 1013077 2014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre PAGESE PER ALBERT SEZAIRI NGA SPITALI MALLAKASTER
  Sp. Mallakaster (0924) PRESTIGE BAILIFF SERVICES Mallakaster 500,000 2014-12-02 2014-12-04 264 1013077 2014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1013077 PAGESE PER SHPENZIME GJYQESORE NGA SPITALI MALLAKSTER PER PRESTIGE BAILIFF SERVICES