Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Librazhd (0821) All All 166,390,284.00 433 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Librazhd (0821) NDERMARRJA UJSJELLSIT/L Librazhd 18,033 2014-12-30 2014-12-31 47710130762014 Uje SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER FATUREN NR 13 DATE 23.12.2014,PJESERISHT NE SHUMEN 18033 LEKE.PER UJSJELLESIN.
  Sp. Librazhd (0821) DEA SECURITY Librazhd 154,044 2014-12-31 2014-12-31 48110130762014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM FAT NR 413 DATE 31.12.2014,KONTRATE 37/31 DATE 16.06.2014,UB 2994 DATE 19.06.2014.
  Sp. Librazhd (0821) "LULI" SHPK Librazhd 102,000 2014-12-30 2014-12-31 48010130762014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shendetesore SPITALI LIBRAZHD,LIK.FAT.NR.30 DT: 29.09.2014 RIKONSTRUKSION OBJEKTI
  Sp. Librazhd (0821) HASBALLA Librazhd 47,280 2014-12-30 2014-12-31 47910130762014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre SPITALI LIBRAZHD,PESHORE ELEKTRONIKE,LIKUJDIM FATURE NR 8 DATE 24.12.2014FH NR 91 DATE 24.12.2014,UP NR 77 DATE 17.12.2014.
  Sp. Librazhd (0821) NDERMARRJA UJSJELLSIT/L Librazhd 146,521 2014-12-30 2014-12-31 47810130762014 Uje SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM UJI PER FATUREN NR 13 DATE 23.12.2014,PJESERISHT NE SHUMEN 118412,FAT NR 13 DATE 25.12.2014.
  Sp. Librazhd (0821) "LULI" SHPK Librazhd 3,780 2014-12-31 2014-12-31 48210130762014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER FH NR 20 DATE 31.12.2014,KONTRATE 32/10 DATRE 31.03.2014.
  Sp. Librazhd (0821) EURO OFFICE Librazhd 35,760 2014-10-16 2014-12-30 910130762015 Kancelari SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE KANCELARI FAT NR 125159386 DATE 16.06.2014,FH 48 DATE 16.06.2014.
  Sp. Librazhd (0821) RAMA - GRAF Librazhd 31,200 2014-10-16 2014-12-30 110130762015 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI LIBRAZHD,BLERJE SHTYPSHKRIME FAT 37 DATE 03.03.2014,FH 17 DATE 03.03.2014,FAT 64 DATE 24.04.2014,FH 35 DATE 24.04.2014
  Sp. Librazhd (0821) "LULI" SHPK Librazhd 139,800 2014-10-16 2014-12-30 410130762015 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER MATERIALE PASTRIMI,FAT 15 DATE 30.06.2014,FH 52 DATE 30.06.2014
  Sp. Librazhd (0821) IRIS / TIRANE (J61904098H) Librazhd 239,490 2014-10-16 2014-12-30 810130762015 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER FILMA DHE SOLUCIONE RADIOLOGJIKE PER FAT 1174 DATE 29.04.2014,FH 36 DATE 29.04.2014,NR 51 DATE 17.06.2014.
  Sp. Librazhd (0821) FLORFARMA Librazhd 243,275 2014-10-16 2014-12-30 610130762015 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE MEDIKAMENTE FAT 4627 DATE 31.01.2014,FH 13 DATE 31.01.2014,FAT 4627 DATE 04.02.2014.,FH FARMACIE NR 16 DATE 04.02.2014.
  Sp. Librazhd (0821) "LULI" SHPK Librazhd 270,419 2014-10-16 2014-12-30 210130762015 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE MATERIALE ELEKTRIKE PER FAT NR 47,48,49 DATE 14.04.2014,FH 27,27,29 DATE 14.04.2014,FH 54,55 DATE 01.08.2014.
  Sp. Librazhd (0821) B I O CH E M NRP Librazhd 191,760 2014-10-16 2014-12-30 710130762015 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER KITE DHE REAGENTE,PER FAT 97 DATE 29.01.2014,FH FARMACIE NR 14 DATE 29.01.2014.
  Sp. Librazhd (0821) C.C.S. OFFICE Librazhd 97,969 2014-10-16 2014-12-30 210130762015 Kancelari SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER FAT 689 DATE 03.02.2014,FH NR 8 DATE 03.02.2014,FAT 279 DATE 13.02.2014,FH 13 DATE 13.02.2014.
  Sp. Librazhd (0821) NAZERI 2000 Librazhd 554,760 2014-10-16 2014-12-30 1010130762015 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER ROJE PRIVATE,FAT NR 457 DATE 30.05.2014,NR 510 DATE 30.06.2014,KONTRATE NR 74/8 DTE 31.12.2013.
  Sp. Librazhd (0821) "LULI" SHPK Librazhd 147,660 2014-10-16 2014-12-30 310130762015 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE MATERIALE NDERTIMI PER FAT NR 1,2 DATE 21.04.2014,FH 31,32 DATE 21.04.2014,FH 56,57 DATE 01.08.2014.
  Sp. Librazhd (0821) BANKA KOMBETARE TREGTARE Librazhd 5,400 2014-12-29 2014-12-29 47510130762014 Udhetim i brendshem SPITALI LIBRAZHD,UDHETIM I BRENDSHEM.
  Sp. Librazhd (0821) "LULI" SHPK Librazhd 793,156 2014-12-29 2014-12-29 47310130762014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER USHQIME PER FH NR 18 DATE18.12.2014,FH NR 19 DATE 18.12.2014.KONTRATE NR 32/10 DATE 31.03.2014.
  Sp. Librazhd (0821) IMI - FARMA Librazhd 49,056 2014-12-26 2014-12-29 47110130762014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE MEDIKAMENTEFAT NR 107095 DATE 14.02.2014,FH FARMACISE 79 DATE 24.12.2014,KONT NR 96/1 VDATE 24.12.2014.
  Sp. Librazhd (0821) B I O CH E M NRP Librazhd 42,000 2014-12-26 2014-12-29 47210130762014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER PAISJE LABORATORIKE SIPAS FATURES NR 1180 DATE 24.12.2014,SIT PUNIMESH DATE 24.12.2014