Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Laç (2019) All All 79,713,968.00 377 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Laç (2019) T R I M E D Laç 5,325 2014-12-30 2014-12-31 42810130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE ILACE FT NR 112993142 DT 29.12.2014
  Sp. Laç (2019) FLORFARMA Laç 417,958 2014-12-24 2014-12-30 42210130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGAUR UP NR 39 DT 17/12/2014 FATURE NR 222 NR SERIE 18700222 DT 23.12.2014 FH NR 95 DT 23.12.2014 PV KOLAUDIMI DT 23.12.2014
  Sp. Laç (2019) MESSER ALBAGASS SH.P.K Laç 14,680 2014-12-18 2014-12-30 41310130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE OKSIGGJENI KONTRATE NR 241 DT 11.06.2014 FT NR 4781 DT 18.12.2014
  Sp. Laç (2019) VINIPHARMA Laç 43,800 2014-12-29 2014-12-30 42710130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER ILACE FT NR 60719 SER 124400920 DT 26.12.2014
  Sp. Laç (2019) "GJOK HASI" SHPK Laç 13,376 2014-12-24 2014-12-30 42410130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR KONTRATE DT 02.10.2008 FATURE NR 40062661 DT 02.10.2008
  Sp. Laç (2019) C O L O M B O Laç 42,750 2014-12-24 2014-12-30 42310130752014 Kancelari SPITALI LAC PAGAUR FATURE NR 1619 NR SERIE 18334401 DT 18.12.2014 FH NR 3 DT 23.12.2014 UP NR 40 DT 17.12.2014 AKTMARRJE DOREZIM DT 23.12.2014
  Sp. Laç (2019) ALPHA - MED Laç 125,760 2014-12-29 2014-12-30 42510130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER ILACE FT NR 219 SER 39250881 DT 31.12.2008
  Sp. Laç (2019) FORMULA Laç 162,000 2014-12-18 2014-12-29 41410130752014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER F,V FIKSE ZJARRI FT NR 1711 DT 18.12.2014 UP NR 98/1 DT 28.10.2014
  Sp. Laç (2019) ELVA 2001 SH A Laç 1,200,000 2014-12-17 2014-12-29 40810130752014 Sherbim per ngrohje 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER LENDE DJEGSE SOLAR KONTRATE NR 210/3 PROT DT 23.06.2014 FT NR 914 DT 28.11.2014
  Sp. Laç (2019) "IRIDIANI &KADELI" Laç 81,120 2014-12-18 2014-12-29 41510130752014 Sherbime te tjera SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER TRAJTIM TE MBETJEVE SPPITALORE KONTRATE NR 24/1 DT 18.08.2014 FT NR 232 DT 11.12.2014
  Sp. Laç (2019) FRAN DEDNDREAJ Laç 177,777 2014-12-18 2014-12-29 41610130752014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER DIZENFEKTIM AMBIENTESH UPRO .NR 37 DT 09.12.2014 FT NR 17 DT 18.12.2014
  Sp. Laç (2019) "LEKA - 2007" Laç 83,214 2014-12-17 2014-12-24 39910130752014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER USHQIME KONTRATE NR 14/16 DT 09.06.2014 FT NR 178 DT 15.12.2014
  Sp. Laç (2019) BIOMETRIC ALBANIA Laç 166,920 2014-12-17 2014-12-24 40010130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER ILACE KONTRATE NR 453/1 DT 24.11.2014 FT NR 484 DT 24.11.2014
  Sp. Laç (2019) DELTA PHARMA - AL Laç 2,555 2014-12-17 2014-12-24 40110130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER ILACE KONTRATE NR 315/1 DT 01.08.2014 FT NR 032163 DT 09.12.2014
  Sp. Laç (2019) EDNA - FARMA Laç 6,720 2014-12-17 2014-12-24 41010130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER ILACE KONTRATE NR 433/1 DT 12.11.2014 FT NR 888 SER 16760288 DT 15.12.2014
  Sp. Laç (2019) "LEKA - 2007" Laç 252,827 2014-12-18 2014-12-24 41110130752014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE USHQIMESH KONTRATE NR 14/16 DT 09.06.2014 FT NR 185 DT 17.12.2014
  Sp. Laç (2019) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Laç 251,952 2014-12-17 2014-12-24 40710130752014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER ILACE KONTRATE NR 2/.19 DT 04.04.2014 FT NR 89 DT 03.12.2014
  Sp. Laç (2019) "LEKA - 2007" Laç 43,692 2014-12-18 2014-12-24 41210130752014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI LAC PAGUAR SHPENZIME PER BLERJE USHQIMESH KONTRATE NR 14/16 DT 09.06.2014 FT NR 186 DT 17.12.2014
  Sp. Laç (2019) MONTAL Laç 564,210 2014-12-17 2014-12-24 40310130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER ILACE KONTRATE NR 453/1 DT 24.11.2014 FT NR 7022/1 DT 05.12.2014
  Sp. Laç (2019) AN&RA Laç 223,200 2014-12-17 2014-12-23 40910130752014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale 1013075 KOD INST 1013075 PAGUAR SHPENZIME PER ILACE FT NR 887 SER 16977793 DT 05.12.2014 UPROK NR 35 DT 21.11.2014