Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Kruje (0716) All All 126,390,212.00 526 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Kruje (0716) EUROGJICI - SECURITY Kruje 166,616 2014-12-30 2014-12-31 62810130732014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DSHS "STEFAN GJONI "LIK I FATURES ME NR SERIAL 18038135 DT 29.12.2014
  Sp. Kruje (0716) VINIPHARMA Kruje 840 2014-12-30 2014-12-31 62910130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI "LIK I FATURES ME NR 124400921 DT 26.12.2014
  Sp. Kruje (0716) MEDFAU Kruje 318,000 2014-12-30 2014-12-31 62710130732014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DSHS "STEFAN GJONI "LIK I FATURES ME NR 862 ME NR SERIAL 18070972 DT 26.12.2014
  Sp. Kruje (0716) ALI VESELI Kruje 29,500 2014-12-30 2014-12-31 62510130732014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DSHS "STEFAN GJONI "LIK I FATURES ME NR 30 ME NR SERIAL 006477 DT 21.12.2014
  Sp. Kruje (0716) BANKA E TIRANES Kruje 106,080 2014-12-30 2014-12-31 62610130732014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHPENZIME TRANSPORTI PER PACIENTET E DIALIZES
  Sp. Kruje (0716) ISLAM MIJA Kruje 39,000 2014-12-29 2014-12-30 61710130732014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 30 DT 22.12.2014
  Sp. Kruje (0716) ALDOSCH - FARMA Kruje 8,800 2014-12-29 2014-12-30 62310130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 2501 NR SERIAL 18869662 DT 29.12.2014
  Sp. Kruje (0716) ISLAM MIJA Kruje 10,000 2014-12-29 2014-12-30 61810130732014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 31 DT 22.12.2014
  Sp. Kruje (0716) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kruje 15,965 2014-12-29 2014-12-30 62410130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 4910 me nr serial 17637810 DT 29.12.2014
  Sp. Kruje (0716) LUAN VOGLI Kruje 19,987 2014-12-29 2014-12-30 62110130732014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR14 NR SERIAL 6393814 DT 29.12.2014
  Sp. Kruje (0716) ALI VESELI Kruje 387,000 2014-12-26 2014-12-29 61910130732014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 31 NR SERIAL 006478 DT 24.12.2014
  Sp. Kruje (0716) SUELA HOXHA Kruje 150,000 2014-12-23 2014-12-24 61510130732014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I VENDIMIT GJYQESOR NR 279 DT 30.05.2013
  Sp. Kruje (0716) ZYRA PERMBARIMIT KRUJE Kruje 50,000 2014-12-23 2014-12-24 61410130732014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I VENDIMIT GJYQESOR NR 493 DT 23.10.2013
  Sp. Kruje (0716) GJERGJ SHULLAZI Kruje 37,620 2014-12-23 2014-12-24 61110130732014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 63 NR SERIAL 003263 DT 15.12.2014
  Sp. Kruje (0716) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kruje 32,296 2014-12-23 2014-12-24 61310130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 4843 NR SERIAL 17637743 DT 22.12.2014
  Sp. Kruje (0716) GJERGJ SHULLAZI Kruje 40,320 2014-12-23 2014-12-24 61210130732014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 61 NR SERIAL 003261 DT 10.12.2014
  Sp. Kruje (0716) GJERGJ SHULLAZI Kruje 1,800 2014-12-23 2014-12-24 60910130732014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 60ME NR SERIAL 003260 DT 10.12.2014
  Sp. Kruje (0716) GJERGJ SHULLAZI Kruje 14,280 2014-12-23 2014-12-24 61010130732014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 62 ME NR SERIAL 003262 DT 15.12.2014
  Sp. Kruje (0716) SUELA HOXHA Kruje 100,000 2014-12-22 2014-12-23 60810130732014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I VENDIMIT TE GJYKATES NR 279 DT 30.05.2013
  Sp. Kruje (0716) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kruje 444,641 2014-12-22 2014-12-23 60610130732014 Elektricitet 1013073 DSHS "STEFAN GJONI " KRUJE LIK I FATURES ME NR 619115693 NENTOR 2014 KODI I KLIENTIT DU0M070104071615