Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Kolonje (1514) All All 84,189,792.00 322 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Kolonje (1514) OMEGA PHARMA GROUP Kolonje 5,789 2014-12-26 2014-12-30 37310130722014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013072 spitali kolonje shpenz per ilace e materiale mjeksore lik i fat nr 235609 dt 17.12.2014,fh nr 1 dt 24.12.2014,up nr 46 dt 22.10.2014
  Sp. Kolonje (1514) ADRIAN ÇYÇLLARI Kolonje 20,000 2014-12-23 2014-12-24 37110130722014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1013072 spitali kolonje shpenz per mirembajtje te mjeteve te tarnsportit lik i fat nr 27 dt 18.12.2014,formular 4 procesverbal emergjence dt 18.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) ROZETA HAMZAJ Kolonje 18,000 2014-12-24 2014-12-24 37210130722014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe materiale zyre e te pergjitheshme lik i fta nr 16,17 dt 24.12.2014,fh nr 43,44 dt 24.12.2014 me up nr 65 dt 18.12.2014,up nr 66 dt 22.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) MERITA DHEMBI Kolonje 7,000 2014-12-22 2014-12-23 37010130722014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale 1013072 spitrali kolonje shpenz per uniforma dhe veshje speciale lik i fta nr 39 dt 19.12.2014,fh nr 42 dt 19.12.2014,up nr 63 dt 15.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) " JOVAN FILO -GAS " Kolonje 56,497 2014-12-22 2014-12-23 36610130722014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013072 spitali kolonje shpenz per ilace e materiale mjeksore lik i fat nr 8 dt 04.12.2014,fh nr 37 dt 05.12.2014,up nr 6 dt 24.11.2014,up nr 60 dt 26.11.2014,formular nr 6 dt 02.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) RAIFFEISEN BANK SH.A Kolonje 7,204 2014-12-19 2014-12-22 36510130722014 Udhetim i brendshem 1013072 spitali kolonje shpenz per udhetim te brendshem dhjetor 2014,listepagese dt 18.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) ADRIAN ÇYÇLLARI Kolonje 100,000 2014-12-19 2014-12-22 36910130722014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1013072 spitali kolonje shpenz per pjese kembimi,goma,bateri lik i fat 26 dt 04.12.2014,fh nr 38 dt 05.12.2014,up nr 51 dt 10.11.2014,up nr 57 dt 19.11.2014,formulari nr 6 dt 01.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) OLIMBI PRIFTI / KOLONJE Kolonje 17,820 2014-12-19 2014-12-22 36710130722014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe materiale zyre e te pergjithshme lik i fta nr 11 dt 26.11.2014,fh nr 29 dt 26.11.2014,procesverbal emergjence,formular nr 4 dtr 26.11.2014
  Sp. Kolonje (1514) ROZETA HAMZAJ Kolonje 9,990 2014-12-19 2014-12-22 36810130722014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe materiale zyre e te pergjithshme lik i fat nr 13 dt 17.12.2014,fh nr 41 dt 17.12.2014,up nr 64 dt 17.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) REFIE LIFO Kolonje 39,571 2014-12-18 2014-12-19 36310130722014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik i fat nr 79,81 dt 12.12.2014,fh nr 58,62 dt 15.12.2014,up nr 26 dt 18.04.2014
  Sp. Kolonje (1514) REFIE LIFO Kolonje 22,925 2014-12-18 2014-12-19 36410130722014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik i fat nr 80 dt 12.12.2014,fh nr 57dt 15.12.2014,up nr 50 dt 03.11.2014,formular nr 6 dt 04.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) ABAS BAÇE Kolonje 12,150 2014-12-18 2014-12-19 36110130722014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik i fat nr 16,17 dt 30.11.2014,fh nr 59,61 dt 15.12.2014,kontrate nr 17 dt 12.06.2014
  Sp. Kolonje (1514) ABAS BAÇE Kolonje 19,642 2014-12-18 2014-12-19 36210130722014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik i fat nr 18 dt 15.12.2014,fh nr 56 dt 15.12.2014,kontrate nr 17 dt 12.06.2014
  Sp. Kolonje (1514) ABAS BAÇE Kolonje 11,475 2014-12-18 2014-12-19 36010130722014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik i fat nr 14,15 dt 30.11.2014,fh nr 50,60 dt 04.12.2014,15.12.2014,kontrate nr 17 dt 12.06.2014
  Sp. Kolonje (1514) ANILA ÇYÇLLARI Kolonje 16,000 2014-12-16 2014-12-17 35410130722014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe materiale zyre e te pergjithshme lik i fat nr 7 dt 26.11.2014,fh nr 30 dt 26.11.2014,formulari 4 raste emergjente dt 26.11.2014
  Sp. Kolonje (1514) VALENTINA TOSUNI Kolonje 22,015 2014-12-16 2014-12-17 35610130722014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik i fat nr 22,25 dt 04.12.2014,11.12.2014,fh nr 52,55 dt 12.12.2014,kontrate nr 16 dt 12.06.2014
  Sp. Kolonje (1514) VALENTINA TOSUNI Kolonje 40,260 2014-12-16 2014-12-17 35510130722014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik i fat nr 21,23 dt 04.12.2014,fh nr 51,53 dt 12.12.2014,kontrate nr 16 dt 12.06.2014
  Sp. Kolonje (1514) UNIOR (K57525007S) Kolonje 10,000 2014-12-16 2014-12-17 35810130722014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1013072 spitali kolonje shpenz per mirembajtjen e pajisjeve,aparateve te punes lik i fat nr 13 dt 02.12.2014,up nr 62 dt 02.12.2014,procesverbal nr 5 -raste me vlere nen 10000 lekedt 02.12.2014
  Sp. Kolonje (1514) VALENTINA TOSUNI Kolonje 38,813 2014-12-16 2014-12-17 35710130722014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik i fat nr 25 dt 11.12.2014,fh nr 55 dt 12.12.2014,kontrate nr 16 dt 12.06.2014
  Sp. Kolonje (1514) NAJLE CENKO Kolonje 12,800 2014-12-16 2014-12-17 35910130722014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013072 spitali kolonje shpenz per furnizime dhe materiale te tjera zyre lik i fta nr 29 dt 04.12.2014,fh nr 36 dt 04.12.2014,formular nr 6 dt 01.12.2014,up nr 40 dt 03.10.2014,up nr 41 dt 06.10.2014