Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Kavaje (3513) All All 117,035,132.00 393 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Kavaje (3513) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kavaje 23,488 2014-12-30 2014-12-31 41610130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 4897 DT 27.12.2014 KONTRA 973/7 DT26.12.2014
  Sp. Kavaje (3513) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kavaje 5,872 2014-12-30 2014-12-31 41710130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 44917 DT 29.12.2014 KONTRA 973/7 DT26.12.2014
  Sp. Kavaje (3513) GENIUS SHPK Kavaje 21,482 2014-12-30 2014-12-31 41810130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM MATERIALE MJEKSORE FAT 44 DT 26.12.2014 KONTRA 337/8 DT 23.06.2014
  Sp. Kavaje (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 260,587 2014-12-31 2014-12-31 41510130712014 Elektricitet 1013071 SPITALI LIKUIDIM PJESORE I FAT ENERGJISE 617929545 DT 11.11.2014 KONTRA 10514
  Sp. Kavaje (3513) START CO Kavaje 80,856 2014-12-29 2014-12-30 41010130712014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI LIKUIDIM USHQIME FAT 72 DT 29.12.2014 KONTR 868 DT 07.11.2014
  Sp. Kavaje (3513) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kavaje 13,212 2014-12-29 2014-12-30 40810130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 4853 DT 23.12.2014 KONTRATE 924 DT 02.12.2014
  Sp. Kavaje (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 322,660 2014-12-29 2014-12-30 41310130712014. Elektricitet 1013071 SPITALI LIKUIDIM ENERGJI FAT 619117099 DT 10.12.2014 KOD 10514
  Sp. Kavaje (3513) START CO Kavaje 77,682 2014-12-29 2014-12-30 40910130712014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI LIKUIDIM USHQIME FAT 71 DT 29.12.2014 KONTR 868 DT 07.11.2014
  Sp. Kavaje (3513) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kavaje 10,400 2014-12-26 2014-12-26 40710130712014 Shpenzime te tjera transporti SPITALI LIKUIDIM SHPENZIME TRANSPORTI DHJETOR 2014
  Sp. Kavaje (3513) ALBTELEKOM SH.A. Kavaje 13,953 2014-12-19 2014-12-19 40210130712014 Sherbime telefonike SPITALI LIKUIDIM TELEFON FAT 90347554 DT 30.11.2014
  Sp. Kavaje (3513) ALBTELEKOM SH.A. Kavaje 3,840 2014-12-19 2014-12-19 40310130712014 Sherbime telefonike SPITALI LIKUIDIM TELEFON FAT 718908397 DT 30.11.2014
  Sp. Kavaje (3513) VENETO BANKA Kavaje 2,600 2014-12-19 2014-12-19 40410130712014 Shpenzime te tjera transporti SPITALI LIKUIDIM SHPENZIME DIALIZE DHJETOR 2014(BORDERO)
  Sp. Kavaje (3513) FLORFARMA Kavaje 78,840 2014-12-19 2014-12-19 40510130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 212 DT 13.12.2014 KONTR 631/8 DT 13.08.2014
  Sp. Kavaje (3513) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kavaje 17,616 2014-12-19 2014-12-19 40110130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 4744 DT 16.12.2014 KONTR 924 DT 02.12.2014
  Sp. Kavaje (3513) MEGAPHARMA Kavaje 9,000 2014-12-19 2014-12-19 40610130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 39199 DT 17.12.2014 KONTR 480/15 DT 25.07.2014
  Sp. Kavaje (3513) DELTA PHARMA - AL Kavaje 81,900 2014-12-16 2014-12-17 39510130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 32166 DT 09.12.2014 KONTRATE 480/23 DT 09.12.2014
  Sp. Kavaje (3513) M E D I C A M E N T A Kavaje 77,500 2014-12-16 2014-12-17 39810130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 6686 DT 10.12.2014 KONTRATE 480/13 DT 27.06.2014
  Sp. Kavaje (3513) FLORFARMA Kavaje 65,160 2014-12-16 2014-12-17 40010130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 211 DT 13.12.2014 KONTRATE 632/8 DT 13.08.2014
  Sp. Kavaje (3513) FLORFARMA Kavaje 102,240 2014-12-16 2014-12-17 39710130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 6650 DT 10.12.2014 KONTR 632/8 DT 13.08.2014
  Sp. Kavaje (3513) MESSER ALBAGASS SH.P.K Kavaje 24,956 2014-12-16 2014-12-17 39310130712014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 4637 DT 09.12.2014 KONTRATE 924 DT 02.12.2014