Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Gramsh (0810) All All 132,371,245.00 500 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Gramsh (0810) KOKLA SHPK Gramsh 12,000 2014-12-30 2014-12-31 50310130692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013069 Fat.nr.340.date:30.12.2014 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 9,520 2014-12-30 2014-12-31 51210130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Fat.nr.08.date:30.12.2014 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gramsh 2,800 2014-12-30 2014-12-31 50510130692014 Udhetim i brendshem 1013069 Djeta Engjell Bici nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 51,870 2014-12-30 2014-12-31 51010130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.36.date:30.11.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 50,750 2014-12-30 2014-12-31 51110130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.34.date:30.09.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) MESSER ALBAGASS SH.P.K Gramsh 58,720 2014-12-30 2014-12-31 51310130692014 Sherbime te tjera 1013069 Fat.nr.4888.date:26.12.2014 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 45,220 2014-12-30 2014-12-31 50810130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.37.date:31.12.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 5,000 2014-12-30 2014-12-31 50410130692014 Udhetim i brendshem 1013069 Djeta Muharrem Murati Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) IMI - FARMA Gramsh 11,000 2014-12-30 2014-12-31 50710130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.11525155.date:19.11.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 53,620 2014-12-30 2014-12-31 50910130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.35.date:31.10.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) ALPHA - MED Gramsh 4,920 2014-12-29 2014-12-30 49310130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.39250940.date:10.11.2009 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) ALPHA - MED Gramsh 20,600 2014-12-29 2014-12-30 48910130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.36102537.date:24.12.2007 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) ALMEGIPHARMA Gramsh 23,265 2014-12-29 2014-12-30 49810130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.08678532.date:03.17.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) KANANI (J61824051U) Gramsh 12,870 2014-12-29 2014-12-30 49710130692014 Sherbime te tjera 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.05768674.date:08.10.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) ALPHA - MED Gramsh 43,900 2014-12-29 2014-12-30 49210130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.37906300.date:30.01.2008 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP Gramsh 34,000 2014-12-29 2014-12-30 49610130692014 Sherbime te tjera 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.0615959,0615960.date:22.10.2013 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) FUFARMA Gramsh 254,811 2014-12-29 2014-12-30 49510130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.5075658.date:21.08.2007 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) FUFARMA Gramsh 18,990 2014-12-29 2014-12-30 49410130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.5089464.date:03.12.2008 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) ALPHA - MED Gramsh 76,920 2014-12-29 2014-12-30 49110130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.39250838.date:11.12.2008 nga Spitali Gramsh
  Sp. Gramsh (0810) OMEGA PHARMA GROUP Gramsh 231,985 2014-12-26 2014-12-29 48910130692014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013069 Fat.nr.236388 dt:18.12.2014 D.SH.Spitalor Gramsh