Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Delvine (3704) All All 23,446,131.00 185 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Delvine (3704) UJESJELLESI-KANALIZIME SHA Delvine 23,078 2014-12-30 2014-12-31 21610130662014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune lik.fat.nr.190date 24.12.2014 per shpenzime uji
  Sp. Delvine (3704) TRASHEGIM HAJDINI Delvine 15,120 2014-12-30 2014-12-31 21210130662014 Shtese page per funksionin lik.fat.nr.87 date 29.12.2014 nga spitali delvine
  Sp. Delvine (3704) SPARK-CLEAN Delvine 85,230 2014-12-18 2014-12-18 20910130662014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune lik.fat.nr.21 date 02.12.2014 nga spitali delvine per ushqime
  Sp. Delvine (3704) ALBTELEKOM SH.A. Delvine 7,920 2014-12-16 2014-12-17 20310130662014 Paga baze lik.telefon me nr.klienti 310001823232=3000 lek.nr.310001839369=30000 lek dhe nr.310001823237=1920 lek nga spitali delvine
  Sp. Delvine (3704) MYFTARI Delvine 6,396 2014-12-16 2014-12-17 20410130662014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune lik.fat,per ushqime per spitalin nr.56 date 29.11.2014 siaps urdher prok.nr.21 date 26.05.2014
  Sp. Delvine (3704) TRASHEGIM HAJDINI Delvine 96,600 2014-12-17 2014-12-17 20110130662014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune lik.fat.nr.86/1date 12.12.2014 siaps ur.prok.nr.31 date 04.12.2014 me pro.elekt.
  Sp. Delvine (3704) UJESJELLESI-KANALIZIME SHA Delvine 23,078 2014-12-16 2014-12-17 20210130662014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune lik.fat.uji nr.173 date 30.11.2014 nga spitali delvine
  Sp. Delvine (3704) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Delvine 76,859 2014-12-16 2014-12-17 20510130662014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1013066 lik.energji me numer kontrate GjoCo50004062148 periudha 31.10.20104 deri 27.11.2014 nga spitali delvine me nr.fature 619119808 kod ins.1013066
  Sp. Delvine (3704) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Delvine 13,915 2014-12-15 2014-12-15 20010130662014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur lik.takse perdorimi te mjetit ambullance per vitin 2014 me targe Dl12048A sipas dok.bashkangjitur nga spitali delvine
  Sp. Delvine (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 35,000 2014-12-12 2014-12-15 19910130662014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore lik.pagese per dialize muaji nentor per Nexho Bashon ne baze te vertetimeve nga spitali rajonal 'Omer Nishani'Gjirakaster
  Sp. Delvine (3704) DEGA TATIME DELVINE Delvine 4,000 2014-12-12 2014-12-15 198/10130662014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative tatim ne burim per shperblim dalje ne pension nga spitali delvine per Shpresa Rustemin
  Sp. Delvine (3704) IMI - FARMA Delvine 5,376 2014-12-11 2014-12-12 19610130662014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna lik.fat.nr.10596 date 17.11.2014 nga spitali delvine per medikamente siaps tenderit te ministrise
  Sp. Delvine (3704) BALILI-KO Delvine 49,425 2014-12-11 2014-12-12 19710130662014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna lik.pagese pere rojet private fat.nr.188 date 30.11.2014 dhe up nr.17 date 23.04.2014 nga spitali delvine
  Sp. Delvine (3704) A.K.F. PETROLEUM Delvine 95,403 2014-12-05 2014-12-05 16110130662014 Elektricitet lik.fat.nr.562 date 18.11.2014 siaps urdher prok.nr.27 date 11.11.2014 dhe proces verbalit date 11.11.2014 nga spitali delvine
  Sp. Delvine (3704) BANKA KOMBETARE TREGTARE Delvine 12,680 2014-12-04 2014-12-04 19010130662014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna lik.sherbime sipas listes nga spitali
  Sp. Delvine (3704) BLEK-K Delvine 200,000 2014-12-04 2014-12-04 18810130662014 Grant per femije te lindur pagese per demshperblimin nga spitali per Lorenc Zervoj sipas vendimit te gjykates administrative nr.2 date 07.01.2014
  Sp. Delvine (3704) BANKA KOMBETARE TREGTARE Delvine 1,408,645 2014-12-01 2014-12-01 18610130662014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna pagat e muajit nentor sipas listes spitali
  Sp. Delvine (3704) MYFTARI Delvine 20,872 2014-11-26 2014-11-26 18210130662014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres lik.fat.nr.52.54.55 date sipas urdher prok/nr.12 date 27.03.2014 dhe nr,21 date 26.05.2014 dhe proces verbalit nga spitali
  Sp. Delvine (3704) ALBTELEKOM SH.A. Delvine 7,920 2014-11-26 2014-11-26 18110130662014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat lik.telefon me numer klienti 310001839369=3000.nr.310001823232=3000 nr.3100018723237=1920 spitali delvine
  Sp. Delvine (3704) SAER MEDICAL Delvine 94,800 2014-11-26 2014-11-26 18410130662014 Elektricitet lik.fat.nr.155 date 24.11.2014 sipasurdher prok.nr.28 date 17.11.2014 nga spitali delvine