Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Berati (0202) All All 331,103,805.00 687 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Berati (0202) MERITA LEKU Berat 10,000 2014-12-30 2014-12-31 73310130642013 Te tjera materiale dhe sherbime speciale spitali berat lik fat dhjetor 2014 materiale
  Sp. Berati (0202) MESSER ALBAGASS SH.P.K Berat 270,112 2014-12-30 2014-12-31 73610130642014 Ilaçe dhe materiale mjeksore spitali berat lik fat dhjetor 2014 oksigjen mjeksor
  Sp. Berati (0202) KUJTIM THUQI Berat 10,000 2014-12-30 2014-12-31 73410130642014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali berat lik fat dhjetor 2014 riparim kaldaje
  Sp. Berati (0202) MERITA LEKU Berat 10,000 2014-12-30 2014-12-31 73210130642014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale spitali berat lik fat dhjetor 2014 kartolina
  Sp. Berati (0202) EUROMED Berat 34,138 2014-12-30 2014-12-31 73710130642014 Ilaçe dhe materiale mjeksore spitali berat lik fat dhjetor 2014 kite dhe reagente
  Sp. Berati (0202) ALTIN XHAMO Berat 11,820 2014-12-30 2014-12-31 73510130642014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali berat lik fat dhjetor 2014 riparim
  Sp. Berati (0202) ANETA KOLANI Berat 10,000 2014-12-29 2014-12-30 72710130642014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale spitali berat lik fat dhjetor 2014 vleresim materiali
  Sp. Berati (0202) VINIPHARMA Berat 54,900 2014-12-29 2014-12-30 72610130642014 Ilaçe dhe materiale mjeksore spitali berat lik fat janar 2010 medikamente
  Sp. Berati (0202) REJSI FARMA Berat 4,400 2014-12-26 2014-12-29 72210130642014 Ilaçe dhe materiale mjeksore spitali berat lik fat 19.12.2014 medikamente
  Sp. Berati (0202) DELTA PHARMA - AL Berat 822,890 2014-12-26 2014-12-29 72110130642014 Ilaçe dhe materiale mjeksore spitali berat lik fat 17.12.2014 medikamente
  Sp. Berati (0202) SORI-AL Berat 473,207 2014-12-26 2014-12-29 73010130642014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat spitali berat lik fat 15.12.2014 sherbim kateringu
  Sp. Berati (0202) GLOBAL PHARMA Berat 11,722 2014-12-26 2014-12-29 72310130642014 Ilaçe dhe materiale mjeksore spitali berat lik fat 19.12.2014 medikamente
  Sp. Berati (0202) TERMO MONT Berat 377,400 2014-12-26 2014-12-29 72410130642014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi dhe pajisje mence spitali berat lik fat dhjetor 2014 vendosje kalorifer
  Sp. Berati (0202) SAER MEDICAL Berat 2,799,960 2014-12-26 2014-12-29 72910130642014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali berat lik fat 24.12.2014 riparim skopie
  Sp. Berati (0202) PUPA SHPK Berat 333,600 2014-12-26 2014-12-29 72810130642014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore spitali berat lik fat 26.12.2014 mirrembajtje ndretimore
  Sp. Berati (0202) SUZANA MUHAMETAJ Berat 10,000 2014-12-26 2014-12-29 73110130642014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale spitali berat lik fat dhjetor 2014 blerje ngrohesa
  Sp. Berati (0202) BANKA CREDINS Berat 11,000 2014-12-26 2014-12-29 72510130642014 Udhetim i brendshem spitali berat pagese djeta sherbimi
  Sp. Berati (0202) IT GJERGJI KOMPJUTER Berat 43,920 2014-12-23 2014-12-24 71810130642014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali berat lik fat 17.12.2014 bateri
  Sp. Berati (0202) PETREF DOBRONIKU Berat 323,940 2014-12-23 2014-12-24 72010130642014 Pjese kembimi, goma dhe bateri spitali berat lik fat 17.12.2014 bateri dhe goma
  Sp. Berati (0202) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Berat 475,200 2014-12-23 2014-12-24 71910130642014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore spitali berat lik fat 18.12.2014 materiale mjeksore