Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) All All 12,179,403.00 81 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 14,000 2014-12-29 2014-12-29 14310130612014 Udhetim i brendshem Drej.shend. (dieta Dhjetor 2014)Per.aut. Nazmi Selgjekaj ID G509150041l
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 26,500 2014-12-29 2014-12-29 14110130612014 Udhetim i brendshem Drej.shend. (dieta Dhjetor 2014)Per.aut. Nazmi Selgjekaj ID G509150041l
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) LUIGJ NARKAJ M.Madhe 5,800 2014-12-29 2014-12-29 14210130612014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.11,ser.7105914 dt.26.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BAJRAMAJ PETROL SHPK M.Madhe 12,000 2014-12-16 2014-12-16 14010130612014 Karburant dhe vaj 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.72,ser.17561773 dt.16.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) SHKELZIME CUBAJ M.Madhe 55,200 2014-12-16 2014-12-16 13810130612014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.38,ser.02549037, dt.12.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BAJRAMAJ PETROL SHPK M.Madhe 96,366 2014-12-16 2014-12-16 13910130612014 Karburant dhe vaj 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.71,ser.17561772 dt.16.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 49,000 2014-12-12 2014-12-15 13710130612014 Udhetim i brendshem Drej.shend. (Pagese dieta nentor 2014)Per.aut. Nazmi Selgjekai ID G50915041L
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) ALBADENT M.Madhe 55,480 2014-12-12 2014-12-15 13110130612014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.1613,ser.15331638,dt.08.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) ALBTELEKOM SH.A. M.Madhe 8,686 2014-12-10 2014-12-10 13010130612014 Sherbime telefonike Drej.shend. (fat.telef.dt. 30.11.2014 2014)nr.klienti 310001919550/19898063
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) ENEID GJONI M.Madhe 62,000 2014-12-10 2014-12-10 12510130612014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.28,ser.6288937,dt.09.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) POSTA SHQIPTARE SH.A M.Madhe 780 2014-12-10 2014-12-10 12910130612014 Posta dhe sherbimi korrier Drej.shend. (fat.posta nentor 2014)fat.nr.11518280)
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BAJRAMAJ PETROL SHPK M.Madhe 8,000 2014-12-10 2014-12-10 12610130612014 Sherbim per ngrohje 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.66,ser.17561767 dt.09.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) ENEID GJONI M.Madhe 15,760 2014-12-10 2014-12-10 12710130612014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.29,ser.6288935,dt.09.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) ENEID GJONI M.Madhe 13,960 2014-12-10 2014-12-10 12810130612014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.33,ser.6288938,dt.09.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) ERIDION M.Madhe 14,400 2014-12-10 2014-12-10 12410130612014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.117,ser.17456267,dt.04.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) SILVA BERATI M.Madhe 7,500 2014-12-05 2014-12-05 12310130612014 Sherbime te tjera 1013061-Drej.shend. (lik.fat.nr.35,ser.000544 dt.03.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) LUIGJ NARKAJ M.Madhe 13,000 2014-12-02 2014-12-03 12010130612014 Sherbime te tjera 1013061-Drej.shend. (bl.fat.nr.5,ser.7105907 dt.16.11.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BAJRAMAJ PETROL SHPK M.Madhe 103,152 2014-12-02 2014-12-03 12110130612014 Karburant dhe vaj 1013061-Drej.shend. (bl.nafte)fat.nr.52,ser.17561753 dt.02.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BAJRAMAJ PETROL SHPK M.Madhe 192,000 2014-12-02 2014-12-03 12210130612014 Sherbim per ngrohje 1013061-Drej.shend. (bl.gaz)fat.nr.54,ser.17561755 dt.02.12.2014
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 72,589 2014-12-01 2014-12-01 11910130612014 Shtese page per funksionin Drej.shend. (Paga nentor 2014)Per.aut. Nazmi Selgjekai ID G50915041L