Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) All All 305,005,208.00 254 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) SORI-AL Vlore 3,289,148 2014-12-30 2014-12-31 29610130602014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013060 PSIKIATRI USHQIME FAT NR 249 DAT 30.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 9,000 2014-12-30 2014-12-31 29110130602014 Kompensime speciale te tjera 1013060 PSIKIATRI KOMPESIM SHTESA
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) SORI-AL Vlore 3,381,379 2014-12-29 2014-12-30 28610130602014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013060 PSIKIATRI USHQIME FAT NR 249 DAT 30.11.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) SEMANI / VLORE Vlore 655,889 2014-12-29 2014-12-30 29110130602014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013060 PSIKIATRI ROJE FAT NR 40 DAT 29.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) JUNIK Vlore 10,491,608 2014-12-29 2014-12-30 28710130602014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 1013060 PSIKIATRI SPITALI RI FAT NR 25 DAT 16.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) SHPRESA DRIZA Vlore 9,900 2014-12-29 2014-12-30 28910130602014 Kancelari 1013060 PSIKIATRI KANCELERI FAT NR 230 DAT 24.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) NISATEL Vlore 15,680 2014-12-29 2014-12-30 29010130602014 Sherbime te tjera 1013060 NISATEL FAT NR 3621 DAT 25.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) GREEMED Vlore 25,320 2014-12-24 2014-12-26 28210130602014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013060 PSIKIATRI MAT MJEKIMI FAT NR 1683 DAT 18.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 224,100 2014-12-24 2014-12-26 28410130602014 Udhetim i brendshem 1013060 PSIKIATRI DIETA 2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) REGJISTRI I BARREVE SIGURUESE (R.B.S) Vlore 1,400 2014-12-24 2014-12-26 28010130602014 Shpenzime te tjera transporti 1013060 PSIKIATRI PAGESE RIPARIM AUTOMJETI
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 59,711 2014-12-24 2014-12-26 28310130602014 Elektricitet 1013060 PSIKIATRI PAGESE ENERGJIE FAT NR A26593 DAT 10.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 112,500 2014-12-24 2014-12-26 28510130602014 Kompensime speciale te tjera 1013060 PSIKIATRI KOMPESIME KORIK DHJETOR 2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) YLLI HODAJ Vlore 125,552 2014-12-24 2014-12-26 28110130602014 Sherbime te tjera 1013060 PSIKIATRIFAT NR 10 DAT 23.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) NISATEL Vlore 50,400 2014-12-22 2014-12-23 27310130602014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1013060 PSIKIATRI NISATEL FAT NR 3566 DAT 16.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) URDHERI INFERMIERIT TE SHQIPERISE Vlore 52,600 2014-12-22 2014-12-23 27610130602014 Shtese page per funksionin 1013060 PSIKIATRI URDHRI INFERMIERVE 2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) SALATAJ.GJ Vlore 199,920 2014-12-22 2014-12-23 27210130602014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1013060 PSIKIATRI MIRMBAJTJE AUTO FAT NR 235 DAT 18.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) PLUS COMMUNICATION Vlore 43,650 2014-12-22 2014-12-23 27810130602014 Shtese page per funksionin 1013060 PSIKIATRI TEL PLUS 2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) C O L O M B O / FIER Vlore 706,380 2014-12-22 2014-12-23 27910130602014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 1013060 PSIKIATRI MIREMBAJTJE OBJEKTI FAT NR11 DAT 18.12.2014
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) SINDIKATA E PAVARUR E SHENDETESISE Vlore 41,800 2014-12-22 2014-12-23 27710130602014 Shtese page per funksionin 1013060 PSIKIATRI SINDIKATA E SHENDETESISE
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) KESH. KOMB. URDHERIT TE MJEKUT Vlore 15,000 2014-12-22 2014-12-23 27510130602014 Shtese page per funksionin 1013060 PSIKIATRI KESH KOMBETAR URDH MJEKUT