Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) All All 160,582,754.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) COPIER COMPUTER CENTER Shkoder 456,000 2014-12-29 2014-12-30 46010130132014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJ SHERB PARESOR LIKUJ FAT NR 18225029 DT 29.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ROZAFA 94 Shkoder 46,500 2014-12-29 2014-12-30 45910130132014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim DREJ SHERB PARESOR LIKUJ FAT NR 18664652 DT 12.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERDIS Shkoder 220,839 2014-12-22 2014-12-23 45410130132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat drej sherbimit paresor likuj fat nr 16299420 dt 19.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) DELIA IMPEX Shkoder 300,000 2014-12-22 2014-12-23 45310130132014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore drej sherb paresor likuj fat nr 15968105 dt 15.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERDIS Shkoder 795,304 2014-12-22 2014-12-23 45710130132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat drej sherb paresor likuj fat nr 16299421 dt 19.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERDIS Shkoder 385,221 2014-12-22 2014-12-23 45510130132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat drej sherb paresor likuj fat nr 16299422 dt 19.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) VITOR DEÇAJ Shkoder 214,500 2014-12-22 2014-12-23 45210130132014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit drej sherb paresor likuj fat nr 452 dt 22.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERMIRA JAHIQI(LULAJ) Shkoder 174,000 2014-12-19 2014-12-22 44810130132014 Kancelari DREJT. SHERBIMIT PARSOR SHKODER FAT. 1, 18918566 DT. 17.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERDIS Shkoder 544,122 2014-12-19 2014-12-22 44510130132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DREJT. SHERBIMIT PARSOR SHKODER FAT. 1, 16299418 DT. 17.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERDIS Shkoder 76,464 2014-12-19 2014-12-22 44410130132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DREJT. SHERBIMIT PARSOR SHKODER FAT. 1, 16299417 DT. 17.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERMIRA JAHIQI(LULAJ) Shkoder 180,000 2014-12-19 2014-12-22 44910130132014 Blerje dokumentacioni DREJT. SHERBIMIT PARSOR SHKODER FAT. 1, 18918567 DT. 17.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 55,210 2014-12-19 2014-12-22 44210130132014 Sherbime te tjera DREJT. SHERBIMIT PARSOR SHKODER FAT. 120785861 DT. 14.12.2014DT. 15.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 1,200 2014-12-19 2014-12-22 44110130132014 Udhetim i brendshem DREJT. SHERBIMIT PARSOR SHKODER DIETA 2 PERSONA
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERDIS Shkoder 550,195 2014-12-19 2014-12-22 44610130132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DREJT. SHERBIMIT PARSOR SHKODER FAT. 16299414, 16299416, 16299413 DT. 17.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) KOSTANDIN GROUP Shkoder 456,000 2014-12-19 2014-12-22 45010130132014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DREJT. SHERBIMIT PARSOR SHKODER FAT. 19174901 DT. 15.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) EUROMED Shkoder 468,000 2014-12-16 2014-12-17 44010130132014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes drej sherb paresor likuj fat nr 17279755 dt 12.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 22,242 2014-12-16 2014-12-16 43810130132014 Sherbime telefonike drej sherb paresor likuj fat nr 718673289 dt 30.11.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) ERXHEN Shkoder 218,000 2014-12-16 2014-12-16 42410130132014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore drej sherb paresor likuj fat nr 01272540 dt 30.11.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 3,000 2014-12-16 2014-12-16 43510130132014 Udhetim i brendshem drej sherb paresor djeta nr 1
  Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) MARKU-N Shkoder 764,088 2014-12-16 2014-12-16 43610130132014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes drej sherb paresor likuj fat nr 07605523 dt 16.12.2014