Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) All All 44,301,204.00 109 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) DEGA E TATIMEVE LUSHNJE Lushnje 6,000 2014-12-30 2014-12-31 13510130122014 Kompensime speciale te tjera 1013012 D.SH.P. Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per likujdim te 10% Tatim ne burim per shperblimin Per semundje sipas Vendimit Nr.26, 27 dhe shkreses se MSH
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 27,000 2014-12-30 2014-12-31 13410130122014 Kompensime speciale te tjera 1013012 D.SH.P. Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per shperblim semundje sipas Vendimit Nr.27, DT:02.12.2014 dhe Shkreses se MSH
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) ELVIRA DAVIDHI Lushnje 54,000 2014-12-19 2014-12-26 11710130122014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te fatures Bl.Mater zyre dhe te pergjith.Fat Nr.2,3, dt.17.12.2014 ,
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 2,232 2014-12-19 2014-12-22 13010130122014 Elektricitet 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te faturave te energjise me Kontrate E105385 Ambulanca Qendrore, Prill 2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) ALB - SIGURACION Lushnje 47,400 2014-12-19 2014-12-22 13210130122014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te fatures Siguracion i dy makinave.Fat Nr.131, dt.18.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Lushnje 5,680 2014-12-18 2014-12-19 127/110130122014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te Takses se kolaudimit te makines per vitin 2014 sipas fat Nr:33924, dt:15.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) SOPOT GRECA Lushnje 200,000 2014-12-18 2014-12-19 12910130122014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te fatures Pjese kembimi sipas Fat Nr.33, dt.17.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 2,142 2014-12-18 2014-12-19 12810130122014 Posta dhe sherbimi korrier 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te fatures se postes me Nr.618, dt:30.11.2014,
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Lushnje 44,266 2014-12-18 2014-12-18 12710130122014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te Takses se makines per vitin 2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 15,828 2014-12-16 2014-12-17 12410130122014 Elektricitet 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te faturave te energjise me Kontrate 108210,108209,105386 Nentor 2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 29,969 2014-12-16 2014-12-17 12310130122014 Sherbime telefonike 1013012 D.SH.P.Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per likujdim te fatures se telekomit per muajin Nentor 2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 1,092,618 2014-12-15 2014-12-16 11810130122014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1013012 D.SH.P. Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per likujdim te Kujtim Dostit sipas Vendimit te KDP Nr.13, dt.26.11.2014,shkreses se MSH dt.27.11.2014 bazuar ne vendimin e Gj.L. Nr.1789/4, dt.17.07.2012
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) NAZERI 2000 Lushnje 181,872 2014-12-11 2014-12-16 11710130122014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te fatures shpz. roje private Fat Nr.993, dt.30.11.2014 dhe fat Nr.1099, dt.05.12.2014, kontrata dt:27.02.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) DEGA E TATIMEVE LUSHNJE Lushnje 121,402 2014-12-15 2014-12-15 11910130122014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1013012 D.SH.P. Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per likujdim te 10% Tatim ne burim per shperblimin e Kujtim Dostit sipas Vendimit te KDP Nr.13, dt.26.11.2014,shkreses se MSH dt.27.11.2014 bazuar ne vendimin e Gj.L. Nr.1789/4, dt.17.07.2012
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) SH.A UJSJELLES KANALIZIME Lushnje 3,720 2014-12-15 2014-12-15 12210130122014 Uje 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te faturave te Ujit kontrate Nr: 5138 per periudhen Nentor 2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 6,690 2014-12-15 2014-12-15 12010130122014 Posta dhe sherbimi korrier 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te fatures se postes me Nr.494, dt:31.10.2014,
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) SH.A UJSJELLES KANALIZIME Lushnje 4,764 2014-12-15 2014-12-15 12110130122014 Uje 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te faturave te Ujit kontrate Nr: 5138 per periudhen Tetor 2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 79,631 2014-12-09 2014-12-10 11410130122014 Elektricitet 1013012 D.SH.P. Sa xhirojme ne llogari per likujd te faturave te energjise me Kontrate E105385 Ambulanca Qendrore, Gusht 2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) INA Lushnje 400,000 2014-12-04 2014-12-05 11210130122014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013012 D.SH.P. Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per Likujd te fat seri 17460993, Dt:08.11.2014 Situacioni perf.
  Dega e Kujdesit Paresor Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 27,000 2014-12-04 2014-12-05 11310130122014 Kompensime speciale te tjera 1013012 D.SH.P. Lushnje, Sa xhirojme ne llogari per shperblim semundje sipas Vendimit nR.26, DT:30.10.2014 dhe Shkreses se MSH