Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) All All 38,787,592.00 145 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) " 2 L X " Lezhe 43,200 2014-12-31 2014-12-31 16510130112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 283 DT 29.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lezhe 15,969 2014-12-29 2014-12-30 16110130112014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG SIPAS BORDEROSE
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) EVIS CARA Lezhe 78,500 2014-12-29 2014-12-30 16010130112014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 57 DT 26.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 177,388 2014-12-29 2014-12-30 16210130112014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG SIPAS BORDEROSE
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) ALPHA BANK -- ALBANIA Lezhe 9,540 2014-12-29 2014-12-30 16310130112014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG SIPAS BORDEROSE
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 15,814 2014-12-29 2014-12-30 16410130112014 Paga baze DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG SIPAS BORDEROSE
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) BLEDAR ZEZAJ Lezhe 151,398 2014-12-19 2014-12-23 15910130112014 Kancelari DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 138 DT 17.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) ALBERT SEZAIRI Lezhe 22,440 2014-12-18 2014-12-18 14910130112014. Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE LIK FAT.1199 DT.19.11.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) "PJETRAJ GRUP" Lezhe 300,000 2014-12-16 2014-12-18 15610130112014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 180 DT 16.12.2014 DHE FAT NR 181 DT 16.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) MARTE SIMONI Lezhe 109,250 2014-12-16 2014-12-17 15710130112014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 40 DT 12.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) JETA ZEQIRI Lezhe 9,900 2014-12-16 2014-12-17 15810130112014 Sherbime te tjera DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 60 DT 15.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 25,300 2014-12-12 2014-12-15 15110130112014 Elektricitet 1013011 DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 10.12.2014 PER KLIENTIN 9732
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 19,722 2014-12-12 2014-12-15 15310130112014 Sherbime telefonike DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 718933830 DT 30.11.2014 PER KLIENTIN 310001842491
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) UJSJELLSI Lezhe 17,196 2014-12-12 2014-12-15 15210130112014 Uje DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 0674417 DT 05.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) " 2 L X " Lezhe 43,200 2014-12-10 2014-12-12 14510130112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 255 DT 28.11.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) UJSJELLSI Lezhe 20,964 2014-12-10 2014-12-12 15010130112014 Uje 1013011 DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT 674400 DT 05.12.2014 PER KONTRATEN 119016
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 123,344 2014-12-10 2014-12-11 14710130112014 Elektricitet 1013011 DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG PER KONTRATEN 9732 SIPAS AKTRAKORDIMIT TE MBAJTUR ME 05.12.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 2,112 2014-12-10 2014-12-11 14610130112014 Posta dhe sherbimi korrier DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT NR 818 DT 27.11.2014
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 14,884 2014-12-10 2014-12-11 14810130112014 Elektricitet 1013011 DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG FAT 618652185 PER KONTRATEN 9733
  Dega e Kujdesit Paresor Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 26,500 2014-12-05 2014-12-09 14510130112014 Udhetim i brendshem DREJT RAJON E SHENDETESISE LEZHE PAG SHPENZIME UDHETIMI