Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) All All 41,194,905.00 132 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) SAFET CENGU Kukes 7,700 2014-12-22 2014-12-23 19310130102014 Sherbime te printimit dhe publikimit fotokopjime ft72 S 0002494 dt16.12.2014DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 103,890 2014-12-22 2014-12-23 19410130102014 Elektricitet 1013010 energji nentor- 2014 Kodi KU0K170030137696 FT619120306 DSHP Kukes170030137696 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) EAGLE MOBILE Kukes 20,651 2014-12-18 2014-12-19 19210130102014 Paga baze 1013010 lik telef ndalese nga paga kodi C1003896 Dshp Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) A.K.F. PETROLEUM Kukes 387,886 2014-12-16 2014-12-17 19010130102014 Sherbim per ngrohje gaz per ngrohje ft647dt03.12.2014 S18849035 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 16,854 2014-12-15 2014-12-16 19110130102014 Sherbime telefonike 1013010 lik telefoni nentor kodi 310001906519 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) SAFET CENGU Kukes 15,000 2014-12-11 2014-12-12 18710130102014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave miremb paisjesh ft 67&68 S7177204&206 dt18.11.2014 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 4,992 2014-12-11 2014-12-12 18110130102014 Posta dhe sherbimi korrier shpenz postare ft770dt30.11.2014 S12597876 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Kukes 21,738 2014-12-11 2014-12-12 17910130102014 Shpenzime te tjera transporti takse automjeti ft 118637965 dt 06.12.2014 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Kukes 1,960 2014-12-11 2014-12-12 17810130102014 Shpenzime te tjera transporti kontroll tek i automj ft292dt05.12.2014 S16496579 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 38,500 2014-12-12 2014-12-12 18810130102014 Udhetim i brendshem 1013010 dieta muaji nentor-2014 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 85,000 2014-12-12 2014-12-12 18910130102014 Udhetim i brendshem 1013010 dieta muaji nentor-2014 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) ND. UJESJELLESIT Kukes 44,400 2014-12-11 2014-12-12 18010130102014 Uje lik uji ft672dt27.11.2014 S17179544 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) DEALBI Kukes 198,760 2014-12-04 2014-12-04 17710130102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative shpenz per mbajtjen e kaldajes ft17dt17.11.2014 S7117271 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) UNION BANK SHA Kukes 2,071,643 2014-12-03 2014-12-03 17510130102014 Shtese page per funksionin 1013010 paga muaji nentor-2014 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 757,352 2014-12-03 2014-12-03 17410130102014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1013010 paga muaji nentor-2014 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kukes 71,749 2014-12-03 2014-12-03 17610130102014 Shtese page per funksionin 1013010 paga muaji nentor-2014 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) KASTRATI SHA Kukes 517,690 2014-11-19 2014-11-20 17310130102014 Karburant dhe vaj karburant ft nr 4dt 04.11.2014S 17224154 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 18,535 2014-11-18 2014-11-18 17010130102014 Sherbime telefonike 1013010 lik telef muaji tetor .2014 klienti 1906519 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 4,062 2014-11-18 2014-11-18 17110130102014 Posta dhe sherbimi korrier 1013010 shp postare ft 694 S12586401dt 31.10..2014 DSHP Kukes
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) INFOSOFT OFFICE SHA Kukes 302,866 2014-11-17 2014-11-17 17210130102014 Kancelari 1013010 kancelari fat nr 119790454 dt 30.10.2014DSHP Kukes