Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) All All 3,630,746.00 34 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 77,419 2014-12-16 2014-12-22 5810101402014 Kancelari QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft bl mat kancelarie, up dt 9.12.2014, nj fit dt 10.12.2014, seri 1198078948 dt 11.12.2014, fh dt 11.12.2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 86,973 2014-12-17 2014-12-18 5910101402014 Paga baze QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik paga nentor 2014 ( kthyer nga banka) listpag dt 17.12.2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,521 2014-12-11 2014-12-12 5510101402014 Sherbime telefonike QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft tel nentor 2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 241,026 2014-12-01 2014-12-02 5410101402014 Shtese page per vjetersi ne pune QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik paga nentor 2014 nr pun 9/4
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 5,000 2014-11-27 2014-12-01 5310101402014 Sherbime te tjera QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft sherb doemin seri 125223303 dt 11.11.2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,529 2014-11-17 2014-11-17 5210101402014 Sherbime telefonike QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft tel tetor 2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 271,159 2014-11-03 2014-11-03 4910101402014 Paga baze QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik paga tetor 2014 listpag dt 3.11.2014, nr pun 9/5
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,536 2014-10-15 2014-10-15 4810101402014 Sherbime telefonike QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft tel
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 259,223 2014-10-01 2014-10-01 4510101402014 Paga baze QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik paga shtator 2014 listpag dt 30.9.2014 nr pun 9/5
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,519 2014-09-17 2014-09-18 4210101402014 Sherbime telefonike QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft tel gusht 2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 258,934 2014-09-01 2014-09-02 4110101402014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lPAGE BORDERO GUSHT 2014 PL 9 F 5
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 8,940 2014-08-21 2014-08-22 4010101402014 Sherbime telefonike QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TELEFON FAT 31.07.2014 KONTRATE 310001982046
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 256,974 2014-08-21 2014-08-22 3710101402014 Shtese page per vjetersi ne pune QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lPAGE BORDERO KORRIK 2014 PL 9 F 5
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,605 2014-07-11 2014-07-14 36101014020141 Sherbime telefonike QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft tel seri 718101573 dt 30.6.2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 9,895 2014-07-01 2014-07-02 32101014020141 Kancelari QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft bl mat kancelarie up dt 20.6.2014, form bl te vogla dt 23.6.2014, seri 119794309 dt 24.6.2014 fh dt 24.6.2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 240,551 2014-07-01 2014-07-01 33101014020141 Shtese page per funksionin QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik paga qershor 2014 listpag dt 1.7.2014 nr pun 9/4
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,519 2014-06-18 2014-06-18 31101014020141 Sherbime telefonike QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft tel maj 2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 240,551 2014-06-02 2014-06-02 28101014020141 Shtese page per funksionin QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik paga maj 2014 listpag dt 2.6.2014, nr pun 9/4
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 54,110 2014-05-19 2014-05-20 25101014020141 Shtese page per vjetersi ne pune QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik leje e zakonshme list pag dt 16.5.2014
  Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,533 2014-05-15 2014-05-16 23101014020141 Sherbime telefonike QENDRA TRAJTIMIT TE ADMINISTRATES TATIMORE&DOGANORE .lik ft tel dt 30.4.2014