Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) All All 4,471,390.00 53 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 19,000 2014-09-02 2014-09-02 7910101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . lik sherbim pastrimi kv dt 7.3.2014, listpag gusht 2014
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 330,162 2014-09-02 2014-09-02 7710101022014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi AGJENS AUD FOND BE . Paga gusht 2014, nr pun 4/4
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 27,818 2014-09-02 2014-09-02 7810101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . lik sherbim financiar kv dt 20.2.2014, list pag 1.9.2014, mb 10%
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 333,985 2014-08-01 2014-08-04 7410101022014 Shtese page per vjetersi ne pune AGJENS AUD FOND BE . Paga korrik 2014, nr pun 4/4
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 27,818 2014-08-01 2014-08-04 7510101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . lik sherbim financiar kv dt 20.2.2014, list pag 1.8.2014, mb 10%
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 19,000 2014-08-01 2014-08-04 7610101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . lik sherbim pastrimi kv dt 7.3.2014, listpag korrik 2014
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 27,818 2014-07-09 2014-07-09 7010101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . lik sherbim financiar kv dt 20.2.2014, list pag 8.7.2014, mb 10%
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 322,991 2014-07-09 2014-07-09 6910101022014 Shtese page per vjetersi ne pune AGJENS AUD FOND BE . Paga qershor 2014, nr pun 4/4
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 19,000 2014-07-09 2014-07-09 7110101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . lik sherbim pastrimi kv dt 7.3.2014, listpag qershor 2014
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 40,418 2014-06-20 2014-06-20 4910101022014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit AGJENS AUD FOND BE . lik sherbim pastrimi mars prill maj 2014, up dt 4.3.2014, nj fit dt 7.3.2014, kontr dt 7.3.2014, list pg dt 20.6.2014
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 83,454 2014-06-20 2014-06-20 4710101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . lik sherbim financiar mars prill maj, up dt 13.2.2014, nj fit dt 20.2.2014, kontr dt 20.2.2014, listpag dt 20.6.2014, mbajtur 10% tat ne burim
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 335,916 2014-06-18 2014-06-18 5010101022014 Shtese page per funksionin AGJENS AUD FOND BE . Paga mars 2014, nr pun 4/4
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 332,694 2014-06-18 2014-06-18 6410101022014 Paga baze AGJENS AUD FOND BE . Paga maji 2014, nr pun 4/4
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 328,390 2014-06-18 2014-06-18 5510101022014 Shtese page per funksionin AGJENS AUD FOND BE . Paga prill 2014, nr pun 4/4
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) IBRAHIM OSMANI Tirane 21,000 2014-03-21 2014-03-21 4410101022014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative AGJENS AUD FOND BE . KAFE UP8,11.2.2014,FTES PER OFERTE ,SHPALLJE FITUSI 12.2.2014,KON26/1,19.2.2014,F54,17.3.2014,S13276154,FH6,17.3.2014
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) GLOBAL NET Tirane 9,990 2014-03-21 2014-03-21 4610101022014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj AGJENS AUD FOND BE . ZEVENDESIM I dvr UP.16,6.3.2014,PVPROK.NEN10000LEKE 6.3.2014,PVM8,7.3.2014,FH8,7.3.2014,F110,7.3.2014S12822419
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) ILIR KICA Tirane 11,640 2014-03-19 2014-03-20 4310101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . HARTIMPLANIMETRIE UP.5,22.1.2014,KON17/1,24.1.2014,PV.PROK.NEN100000LEK 22.1.2014F6,6.2.2014,S04858456
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 53,506 2014-03-19 2014-03-20 4210101022014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative AGJENS AUD FOND BE . RIKONSTRUKSION GODINE UP.9,29.8.2013,.KONT.SHTES 3/23,29.8.2013,APP29.7.2013,F15,3.9.2013
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 7,773 2014-03-19 2014-03-20 4510101022014 Sherbime te tjera AGJENS AUD FOND BE . SHERB.PASTRIMI UP.15,4.3.2014,KON40,07.3.2014,F.NJF.7.3.2014,PV7.3.2014,LISTPAGESA
  Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 1,868 2014-03-19 2014-03-20 3910101022014 Sherbime telefonike AGJENS AUD FOND BE . TEL.FS117806931