Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) All All 33,956,787.00 164 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 1,691,791 2014-12-30 2014-12-31 19710100972014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna DREJT PAR PASTR PARAVE. lik vend gjyqesor sipas listes dhe urdher tit dt 9.4.2014, 30.12.2014,
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) MIRTON JATA Tirane 9,500 2014-12-30 2014-12-31 19810100972014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl drita dekoruese form dt 29.12.2014, seri 19423308 dt 23.12.2014, fh dt 29.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) PC STORE Tirane 328,800 2014-12-30 2014-12-31 19610100972014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl mat te ndryshme speciale, up dt 13.11.2014, nj fit dt 13.11.2014, seri 19423308 dt 23.12.2014, fh dt 23.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) MC NETWORKING Tirane 30,000 2014-12-30 2014-12-31 19910100972014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl rip printera form emrgjent dt 24.12.2014, seri 19380887 dt 24.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) GEZIM MUSAJ Tirane 110,000 2014-12-30 2014-12-31 20010100972014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl pajisje zyre, up dt 26.12.2014, nj fit dt 30.12.2014, seri 7581217, dt 30.12.2014, fh dt 30.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) UNITECH Tirane 33,000 2014-12-29 2014-12-30 19410100972014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft rip printeri form emergjent dt 21.2.2014, seri 07302186 dt 21.2.2014,
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 8,496 2014-12-29 2014-12-30 19510100972014 Sherbime telefonike DREJT PAR PASTR PARAVE. lik rimbursim tel sipas VKM 864 dt 23.7.2010
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 35,000 2014-12-29 2014-12-30 19210100972014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft sherb pastrimi kv dt 14.1.2014, seri 19285506 dt 24.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 60,470 2014-12-29 2014-12-29 19310100972014 Posta dhe sherbimi korrier DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft sherb postar seri 12593899 dt 23.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) BLU - IMPERIAL Tirane 3,000 2014-12-22 2014-12-23 19110100972014 Shpenzime per pritje e percjellje DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl uji per pritje form emergjent dt 22.12.2014, seri 17938978 dt 22.12.2014, fh dt 22.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) ALES Tirane 7,000 2014-12-19 2014-12-23 18610100972014 Sherbime te tjera DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft monitorimi i dhomes serverave up dt 14.4.2014, form vlersimi dt 14.4.2014, kontr dt 14.4.2014, seri 16775019 dt 30.9.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) BLU - IMPERIAL Tirane 3,000 2014-12-22 2014-12-23 19010100972014 Shpenzime per pritje e percjellje DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl uji per pritje form emergjent dt 22.12.2014, seri 17938977 dt 22.12.2014, fh dt 22.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) ALES Tirane 7,000 2014-12-19 2014-12-23 18510100972014 Sherbime te tjera DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft monitorimi i dhomes serverave up dt 14.4.2014, form vlersimi dt 14.4.2014, kontr dt 14.4.2014, seri 16775188 dt 31.8.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) ALES Tirane 7,000 2014-12-19 2014-12-23 18710100972014 Sherbime te tjera DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft monitorimi i dhomes serverave up dt 14.4.2014, form vlersimi dt 14.4.2014, kontr dt 14.4.2014, seri 16775101 dt 31.10.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) MERCURRI Tirane 7,800 2014-12-22 2014-12-23 18910100972014 Shpenzime per pritje e percjellje DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl kafe per pritje form emergjent dt 22.12.2014, seri 17087717 dt 22.12.2014, fh dt 22.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) JEHONA SOFTWARE Tirane 50,000 2014-12-22 2014-12-23 18110100972014 Sherbime te tjera DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft sherbimi form emrgjent dt 18.12.2014, seri 7636752 dt 28.11.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) ALES Tirane 21,000 2014-12-19 2014-12-23 18410100972014 Sherbime te tjera DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft monitorimi i dhomes serverave up dt 14.4.2014, form vlersimi dt 14.4.2014, kontr dt 14.4.2014, seri 16775159 dt 31.7.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) ALES Tirane 7,000 2014-12-19 2014-12-23 18810100972014 Sherbime te tjera DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft monitorimi i dhomes serverave up dt 14.4.2014, form vlersimi dt 14.4.2014, kontr dt 14.4.2014, seri 16775128 dt 30.11.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) FRAL-2000 Tirane 262,800 2014-12-17 2014-12-19 18210100972014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl dhe montim pajisje up dt 2.12.2014, nj fit dt 5.12.2014, seri 17867972 dt 10.12.2014, fh dt 10.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 77,000 2014-12-18 2014-12-19 18310100972014 Udhetim i brendshem DREJT PAR PASTR PARAVE. lik dieta br vendit listpag dt 18.12.2014, aut dt 14.11.2014