Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Kukes (1818) All All 41,305,490.00 143 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 77,300 2014-12-30 2014-12-31 19710100932014 Udhetim i brendshem 1010093 dieta shtator-nentor-2014 Dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 100,200 2014-12-30 2014-12-31 19810100932014 Udhetim i brendshem 1010093 Dogana dieta shtator-nentor--2014
  Dogana Kukes (1818) NAZMI DIDA Kukes 58,200 2014-12-31 2014-12-31 20010100932014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes riparim gjeneratori ft46dt26.1.22014 S12211947Dogana Kukes
  Dogana Kukes (1818) ALBDESIGN Kukes 45,600 2014-12-31 2014-12-31 20210100932014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme bl logo ft14062940dt26.12.2014 Dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) AMG-AL Kukes 138,000 2014-12-31 2014-12-31 20110100932014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore lyrje objekteshft18657423dt22.12.2014Dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) KASTRATI SHA Kukes 179,528 2014-12-31 2014-12-31 20410100932014 Karburant dhe vaj nafte ft18593212&18594340dt29.11.2014 Dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) IZET SPAHIU Kukes 310,800 2014-12-31 2014-12-31 20510100932014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj hartim dokumentacioni ft 10dt30.12.2014 Dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) MARSI sh p k Kukes 99,960 2014-12-31 2014-12-31 20410100932014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj miremb ujesjellesava ft396dt30.12.2014 S12600498 Dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) M.A.K STUDIO Kukes 90,000 2014-12-29 2014-12-31 182.1009320132014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative kolaudim objektesh ft133seri17998784Dt11.12.2014 Dogana Kukes
  Dogana Kukes (1818) ALB - SIGURACION Kukes 16,440 2014-12-29 2014-12-30 1931009320132014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit sig tpl ft1038dt18.12.2014 Dogana Kukes
  Dogana Kukes (1818) PAERA Kukes 426,000 2014-12-29 2014-12-30 19410100932014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre bl paisje zyrash ft15923087dt09.12.2014 dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) PAERA Kukes 438,000 2014-12-29 2014-12-30 19510100932014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre bl garderobe ft15923086dt09.12.2014 dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) KASTRATI SHA Kukes 312,348 2014-12-26 2014-12-29 171.10100932014 Karburant dhe vaj 1010093 Dogana karburant fatura Nr 50 dt 06.12.2014 seria 18593050
  Dogana Kukes (1818) ALBTELEKOM SH.A. Kukes 1,920 2014-12-26 2014-12-26 17810100932014 Sherbime telefonike 10100930lik telefoni ft718992858 nentor-2014 Dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 897 2014-12-26 2014-12-26 17610100932014 Elektricitet 1010093 energji kamata Qershor-2011-prill-2014KU0K170020137682Dogana Kukes
  Dogana Kukes (1818) POSTA SHQIPTARE SH.A Kukes 4,248 2014-12-26 2014-12-26 17910100932014 Posta dhe sherbimi korrier 10100930sherb postar ft 801dt30.11.2014 Dogana kukes
  Dogana Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 340 2014-12-26 2014-12-26 17310100932014 Elektricitet 1010093 energji nentor-2014 KU0K170020137682 FT619120303Dogana Kukes
  Dogana Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 96,868 2014-12-26 2014-12-26 17210100932014 Elektricitet 1010093 energji nentor-2014 KU0K1700871137681 FT619120368 Dogana Kukes
  Dogana Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 30,938 2014-12-26 2014-12-26 17710100932014 Elektricitet 1010093 energji kamata Tetor-2011-Prill-2014KU0H150102115914Dogana Kukes
  Dogana Kukes (1818) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kukes 75,582 2014-12-26 2014-12-26 17410100932014 Elektricitet 1010093 energji nentor-2014 KU0H150102115914FT618653153Dogana Kukes