Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Peshkopi (0606) All All 17,331,953.00 81 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Peshkopi (0606) PLLUMB PUCI Diber 300,000 2014-12-29 2014-12-30 13610100922014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DOGANA BLLATE NR 36DT 29.12.14
  Dogana Peshkopi (0606) SPATA Diber 330,000 2014-12-26 2014-12-29 13210100922014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative dogana bllate likfatnr62dt 12.12.14
  Dogana Peshkopi (0606) MELIHA PËRLEKA Diber 46,000 2014-12-26 2014-12-26 12510100922014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative dogana bllate lik fat nr3dt 22.12.14
  Dogana Peshkopi (0606) AZEM LUSHA Diber 10,000 2014-12-26 2014-12-26 12910100922014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative dogana bllate lik fat nr 9dt16.12.14
  Dogana Peshkopi (0606) XHEVDET DAMAZETI Diber 39,000 2014-12-23 2014-12-24 13010100922014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative dogana bllate lik fat nr13ft 17.12.14
  Dogana Peshkopi (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 25,500 2014-12-23 2014-12-24 13110100922014 Udhetim i brendshem DOGANA BLLATE LIK DJETA
  Dogana Peshkopi (0606) URIM TERNAKU Diber 267,000 2014-12-18 2014-12-18 12810100922014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre dogana bllate lik fat nr13dt 1.12.14
  Dogana Peshkopi (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 79,142 2014-12-10 2014-12-15 12310100922014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA BLLATE lik tatim shperblimi
  Dogana Peshkopi (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 37,800 2014-12-11 2014-12-11 12610100922014 Udhetim i brendshem dogana bllate lik djeta
  Dogana Peshkopi (0606) MARTIN UKA Diber 45,000 2014-12-10 2014-12-11 12410100922014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DOGANA BLLATE lik fat nr 58dt 26.11.14
  Dogana Peshkopi (0606) "XHANI" SHPK Diber 324,000 2014-12-10 2014-12-11 12510100922014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DOGANA BLLATE lik fat nr 78dt 9.12.14
  Dogana Peshkopi (0606) KASTRATI SHA Diber 288,214 2014-12-11 2014-12-11 12710100922014 Karburant dhe vaj dogana bllate lik fat nr 40dt 28.11.14 lik total
  Dogana Peshkopi (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 527,846 2014-12-10 2014-12-10 12210100922014 Te tjera shperblime per personelin dogana bllate lik shperb sipas shkreses nr28121dt21.11.14
  Dogana Peshkopi (0606) KASTRATI SHA Diber 270,000 2014-12-10 2014-12-10 12110100922014 Karburant dhe vaj DIGANA BLLATE lik fat nr 40 dt 28.11.14
  Dogana Peshkopi (0606) KASTRIOT VORFI Diber 298,000 2014-12-03 2014-12-03 11410100922014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik DOGANA BLLATE lik fat nr65dt 26.11.14
  Dogana Peshkopi (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 901,711 2014-12-01 2014-12-01 11310100922014 Paga baze dogana bllate lik paga e shtesa nentor 2014
  Dogana Peshkopi (0606) XHEVDET DAMAZETI Diber 9,600 2014-11-12 2014-11-13 11110100922014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative DOGANA BLLATE lik fat nr13dt 10.11.14
  Dogana Peshkopi (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 32,893 2014-11-10 2014-11-10 10610100922014 Elektricitet 1010092 DOGANA BLLATE lik fat 606331293c58017c58018
  Dogana Peshkopi (0606) YLBER CANI Diber 107,988 2014-11-06 2014-11-06 10310100922014 Kancelari DOGANA BLLATE lik fat nr 105 dt 23.10.14
  Dogana Peshkopi (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 4,092 2014-11-06 2014-11-06 10510100922014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANO BLLATE lik fat nr 576 dt 29.10.14