Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Sarande (3731) All All 26,197,663.00 144 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Sarande (3731) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Sarande 143,000 2014-12-29 2014-12-30 18910100912014 Elektricitet 1010091 SHP ENERGJIE NR.B-044414 NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) ILIR SPAHIU Sarande 198,000 2014-12-29 2014-12-30 17510100912014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri SHP KOMPJUTERA NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) VALENTINA MEHILLI Sarande 10,000 2014-12-29 2014-12-30 18810100912014 Kancelari SHP KANCELARIE NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 285,050 2014-12-22 2014-12-23 18610100912014 Te tjera shperblime per personelin SHPERBLIM NGA GJOBAT NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) SHKELQIM LEVENDI (L36611201E) Sarande 23,000 2014-12-22 2014-12-23 17910100912014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave SHP NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) UNIVERS REKLAMA Sarande 41,760 2014-12-22 2014-12-23 18310100912014 Sherbime te printimit dhe publikimit SHP POSTERA NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) EUROSIG SHA Sarande 24,570 2014-12-22 2014-12-23 17810100912014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SHP SIGURACIONI NGA DOGANA SR
  Dogana Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 80,820 2014-12-22 2014-12-23 17710100912014 Udhetim i brendshem SHP DIETA NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 9,000 2014-12-22 2014-12-23 18010100912014 Posta dhe sherbimi korrier SHP POSTARE NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) UNIVERS REKLAMA Sarande 168,000 2014-12-22 2014-12-23 18210100912014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik SHP POSTERA NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 16,000 2014-12-22 2014-12-23 18110100912014 Posta dhe sherbimi korrier GAZETA ZYRTARE NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) "NIKA" Sarande 113,388 2014-12-22 2014-12-23 18510100912014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SHP NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) CITRUS Sarande 116,400 2014-12-22 2014-12-23 18410100912014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale SHP TONERA NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) DEGA TATIMEVE SARANDE Sarande 42,594 2014-12-22 2014-12-23 18610100912014 Te tjera shperblime per personelin TATIM SHPERBLIMI NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) PORTI DETAR SARANDE Sarande 33,000 2014-12-16 2014-12-18 16710100912014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh SHP QERAJE NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) ARTI DAKA 1 Sarande 95,000 2014-12-16 2014-12-18 17410100912014 Pjese kembimi, goma dhe bateri SHP NGA DOGANA SR
  Dogana Sarande (3731) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Sarande 59,940 2014-12-16 2014-12-18 16510100912014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh SHP QERAJE PER LULEZIM ILJAZI NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) DEGA TATIMEVE SARANDE Sarande 6,660 2014-12-16 2014-12-18 16610100912014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh TATIM QERAJE NGA DOGANA
  Dogana Sarande (3731) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Sarande 154,071 2014-12-16 2014-12-18 17110100912014 Elektricitet 1010091 SHP ENERGJIE NR.KONT.B044414 NGA DOGANA SR
  Dogana Sarande (3731) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Sarande 110,071 2014-12-16 2014-12-18 16810100912014 Elektricitet 1010091 SHP ENERGJIE NR. KONT.B-044414 NGA DOGANA