Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Elbasan (0808) All All 24,678,927.00 128 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Elbasan (0808) QAMILE BAKALLI Elbasan 9,955 2014-12-26 2014-12-29 19010100882014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Dogana Elbasan mirmbajtje objekte ndertimore
  Dogana Elbasan (0808) RAMA - GRAF Elbasan 9,600 2014-12-26 2014-12-29 19110100882014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Dogana Elbasan pajisje kompjuteri
  Dogana Elbasan (0808) ARDIT (J69102102W) Elbasan 102,148 2014-12-26 2014-12-29 18910100882014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Dogana Elbasan mirmbajtje objekte ndertimore
  Dogana Elbasan (0808) SECURITY RANIS Elbasan 88,038 2014-12-26 2014-12-26 18710100882014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Dogana Elbasan roje civile
  Dogana Elbasan (0808) SHTEPIA SHQIPTARE Elbasan 333,600 2014-12-23 2014-12-24 18610100882014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre Dogana Elbasan blerje orendi holli
  Dogana Elbasan (0808) ARDIT (J69102102W) Elbasan 420,147 2014-12-23 2014-12-24 18810100882014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik Dogana Elbasan Ndricues
  Dogana Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 48,991 2014-12-23 2014-12-24 1820100882014 Shtese page per funksionin Dogana Elbasan Gjoba per sigurimet shoq periudha Mars-Korrik
  Dogana Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 3,914 2014-12-23 2014-12-24 1800100882014 Shtese page per funksionin Dogana Elbasan Gjoba per tatimin periudha Mars-Korrik
  Dogana Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 42,340 2014-12-23 2014-12-24 1830100882014 Kontribute per sigurime shoqerore Dogana Elbasan Gjoba per sigurimet shoq periudha Mars-Korrik
  Dogana Elbasan (0808) ARDIT (J69102102W) Elbasan 115,200 2014-12-22 2014-12-23 17910100882014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Dogana Elbasan Mirmbajtje objekti
  Dogana Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 1,926 2014-12-22 2014-12-23 18410100882014 Sherbime telefonike Dogana Elbasan telefon
  Dogana Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 432,435 2014-12-22 2014-12-23 18510100882014 Te tjera shperblime per personelin Dogana Elbasan tatim
  Dogana Elbasan (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 1,770,459 2014-12-22 2014-12-23 18610100882014 Te tjera shperblime per personelin Dogana Elbasan shperblime gjobash
  Dogana Elbasan (0808) ARDIT (J69102102W) Elbasan 146,547 2014-12-17 2014-12-18 17810100882014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative Dogana Elbasan Ndertesa administrative
  Dogana Elbasan (0808) GAZMEND HASANI Elbasan 47,500 2014-12-17 2014-12-17 17610100882014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instalimi i kondicionereve Dogana Elbasan pajisje kondicioneri
  Dogana Elbasan (0808) IMS-IP GRUPPO API Elbasan 377,946 2014-12-17 2014-12-17 17810100882014 Karburant dhe vaj Dogana Elbasan karburant
  Dogana Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 14,551 2014-12-17 2014-12-17 19710100882014 Sherbime telefonike Dogana Elbasan telefon
  Dogana Elbasan (0808) SECURITY RANIS Elbasan 176,070 2014-12-17 2014-12-17 18010100882014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Dogana Elbasan roje
  Dogana Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,344 2014-12-17 2014-12-17 16810100882014 Posta dhe sherbimi korrier Dogana Elbasan sherbim postar
  Dogana Elbasan (0808) UNIVERSAL SH.P.K Elbasan 198,000 2014-12-17 2014-12-17 17410100882014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre Dogana Elbasan orendi zyre