Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Kapshtice (1505) All All 26,717,143.00 92 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Kapshtice (1505) KOTTI Devoll 9,960 2014-12-23 2014-12-24 15610100852014 Blerje dokumentacioni DOGANA KAPSHTICE PER KOTTI PER BLERJE DOKUMENTACIONI
  Dogana Kapshtice (1505) BANKA KOMBETARE TREGTARE Devoll 256,291 2014-12-23 2014-12-24 15310100852014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA KAPSHTICE BORDERO PAGUAR SHPERBLIM NGA GJOBAT KORRIK-NENTOR 2014
  Dogana Kapshtice (1505) KOTTI Devoll 9,900 2014-12-23 2014-12-24 15710100852014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DOGANA KAPSHTICE PER KOTTI PER TE TJERA MATERJALE DHE SHERBIME
  Dogana Kapshtice (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 40,259 2014-12-23 2014-12-24 15410100852014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA KAPSHTICE BORDERO PAGUAR SHPERBLIM NGA GJOBAT KORRIK-NENTOR 2014
  Dogana Kapshtice (1505) TatimTaksa Devoll Devoll 46,987 2014-12-23 2014-12-24 15510100852014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA KAPSHTICE PER TATIM TAKSAT PAGUAR TATIM NE BURIM PER SHPERBL NGA GJOBAT KORRIK-NENTOR 2014
  Dogana Kapshtice (1505) HARD & SOFT PROFESSIONAL Devoll 245,304 2014-12-17 2014-12-18 15110100852014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DOGANA KAPSHTICE PER HARD&SOFT PROFESSIONAL PER PJESE KOMJUTERIKE
  Dogana Kapshtice (1505) IMS-IP GRUPPO API Devoll 473,424 2014-12-17 2014-12-18 15210100852014 Sherbim per ngrohje DOGANA KAPESHTICE PER IMS-IP GRUPPO API PER SHERBIM PER NGROHJE NAFTE GJENERATORI
  Dogana Kapshtice (1505) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Devoll 419,259 2014-12-12 2014-12-15 14510100852014 Elektricitet 1010085 DOGANA KAPSHTICE PER OSHEE PAGUAR ENERGJIA MUAJI NENTOR 2014 NR KLIENTI KR0D010076093333
  Dogana Kapshtice (1505) BANKA KOMBETARE TREGTARE Devoll 63,520 2014-12-11 2014-12-12 14010100852014 Udhetim i brendshem DOGANA KAPSHTIVE BORDERO PAGUAR DIETA MUAJI QERSHOR-NENTOR 2014
  Dogana Kapshtice (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 9,392 2014-12-11 2014-12-12 14110100852014 Sherbime telefonike DOGANA KAPSHTICE PER ALBTELEKOM PAGUAR INTERNET DHJETOR 2014 NR FATURE 90347563
  Dogana Kapshtice (1505) MAGRIP BANA Devoll 126,720 2014-12-11 2014-12-12 14410100852014 Kancelari DOGANA KAPSHTICE PER MAGRIP BANA PER KANCELARI
  Dogana Kapshtice (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 4,672 2014-12-11 2014-12-12 14210100852014 Sherbime telefonike DOGANA KAPSHTICE PER ALBTELEKOM PAGUAR TELEFONI MUAJI NENTOR 2014 NR KLIENTI 310001788983
  Dogana Kapshtice (1505) OMEGA & CO Devoll 254,400 2014-12-11 2014-12-12 14310100852014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre DOGANA KAPSHTICE PER OMEGA &CO PER BLERJE GARDHEROBE
  Dogana Kapshtice (1505) BOROVA SHPK Devoll 36,840 2014-12-09 2014-12-10 13710100852014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DOGANA KAPSHTICE PER BOROVA PER MATERJALE
  Dogana Kapshtice (1505) POSTA SHQIPTARE SH.A Devoll 5,460 2014-12-09 2014-12-10 13910100852014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KAPSHTICE PER POSTEN SHQIPTARE PAGUAR POSTA MUAJI NENTOR 2014
  Dogana Kapshtice (1505) BOROVA SHPK Devoll 113,040 2014-12-09 2014-12-10 13810100852014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DOGANA KAPSHTICE PER BOROVA PER SHPZ PER MIRMBAJT RRJETE ELEKTRIKE
  Dogana Kapshtice (1505) DIMEX Devoll 47,400 2014-12-04 2014-12-05 13510100852014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim DOGANA KAPSHTICE PER DIMEX PER MATERJALE PASTRIMI
  Dogana Kapshtice (1505) ALBTELEKOM SH.A. Devoll 9,391 2014-12-04 2014-12-05 13610100852014 Sherbime telefonike DOGANA KAPSHTICE PER ALBTELEKOM PER INTERNETI NENTOR 2014 NR FATURE 90344573
  Dogana Kapshtice (1505) MAGRIP BANA Devoll 126,720 2014-12-04 2014-12-05 13410100852014 Kancelari DOGANA KAPSHTICE PER MAGRIP BANA PER KANCELARI
  Dogana Kapshtice (1505) TRANSALBANIA Devoll 15,000 2014-12-04 2014-12-05 13310100852014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KAPSHTICE PER TRANSALBANIA PER QERA 3 MUJOR I KATERT 2014