Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Pogradec (1529) All All 37,927,817.00 112 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Pogradec (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 125,752 2014-12-29 2014-12-30 18410100832014 Te tjera shperblime per personelin 1010083 DOGANA POGRADEC LIK TATIM NR SERISE=K54104609Q47V01Y I SHPERBLIM NGA GJOBAT SHKRESA E DPD NR= 31263 DT 24.12.2014
  Dogana Pogradec (1529) SHPRESA DERVISHI Pogradec 17,300 2014-12-29 2014-12-30 18310100832014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT=7139730 DT 26.12.2014
  Dogana Pogradec (1529) UNION BANK SHA Pogradec 591,044 2014-12-29 2014-12-30 18210100832014 Te tjera shperblime per personelin 1010083 DOGANA POGRADEC LIK SHPERBLIM NGA GJOBAT SHKRESA E DPD NR= 31263 DT 24.12.2014 LIST PAGESE
  Dogana Pogradec (1529) KADIU Pogradec 30,000 2014-12-24 2014-12-24 17910100832014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT= 15628335 DT 22.12.2014
  Dogana Pogradec (1529) UNION BANK SHA Pogradec 2,340 2014-12-24 2014-12-24 18010100832014 Udhetim i brendshem 1010083 DOGANA POGRADEC LIK DIETA LIST PAGESE
  Dogana Pogradec (1529) ILIRJAN POSTOLI Pogradec 90,900 2014-12-19 2014-12-22 17810100832014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT=1771095 DT 30.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) PASTER Pogradec 9,000 2014-12-17 2014-12-18 17710100832014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT=1771095 DT 30.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 54,505 2014-12-15 2014-12-16 17110100832014 Elektricitet 1010083 DOGANA POGRADEC LIK ENERGJI KON=B20452 DT 30.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 572,405 2014-12-15 2014-12-16 17010100832014 Elektricitet 1010083 DOGANA POGRADEC LIK ENERGJI KON= A3983 A3990 DT 10.12.2014
  Dogana Pogradec (1529) ABISSNET Pogradec 7,499 2014-12-12 2014-12-12 16910100832014 Sherbime te tjera 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT=112315293 dt 30.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) PAERA Pogradec 462,000 2014-12-10 2014-12-11 16810100832014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT=15923084 DT 09.12.2014
  Dogana Pogradec (1529) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Pogradec 7,531 2014-12-10 2014-12-10 16710100832014 Shpenzime te tjera transporti 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT= 118843512 DT 09.12.2014 TAKSE MJETI
  Dogana Pogradec (1529) POSTA SHQIPTARE SH.A Pogradec 7,056 2014-12-10 2014-12-10 16610100832014 Posta dhe sherbimi korrier 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT= 16480009 DT 30.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) UNION BANK SHA Pogradec 2,034,841 2014-12-02 2014-12-02 16310100832014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar 1010083 DOGANA POGRADEC LIKPAGA NENTOR 2014 NR PUN =37 VKM DHE 2 KONTRATE LIST PAGESE
  Dogana Pogradec (1529) RAIFFEISEN BANK SH.A Pogradec 145,381 2014-12-02 2014-12-02 16410100832014 Shtese page per funksionin 1010083 DOGANA POGRADEC LIK PAGA NENTOR 2014 NR PUN= 3
  Dogana Pogradec (1529) KASTRATI SHA Pogradec 462,613 2014-12-02 2014-12-02 16510100832014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT= 17224200 DT 14.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) CICI SH.P.K Pogradec 20,400 2014-11-26 2014-11-26 16210100832014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT=12083280 DT 21.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) SOKOL RROKAJ Pogradec 66,000 2014-11-26 2014-11-26 16110100832014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT=18705768 DT 24.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) SHKELQIM LEVENDI (L36611201E) Pogradec 44,000 2014-11-25 2014-11-26 15910100832014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010083 DOGANA POGRADEC LIK FAT= 7297074 DT 17.11.2014
  Dogana Pogradec (1529) UNION BANK SHA Pogradec 89,480 2014-11-25 2014-11-25 16010100832014 Te tjera transferta tek individet 1010083 DOGANA POGRADEC LIK SHPERBLIM URDHER I DPD NR= 25337/3 DT 30.10.2014