Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Shkoder (3333) All All 45,815,724.00 133 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Shkoder (3333) ALFRED BËNJA Shkoder 451,200 2014-12-30 2014-12-31 19310100822014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre DOGANA SHKODER FAT. 13743557 DT. 29.12.2014
  Dogana Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 21,677 2014-12-30 2014-12-31 19210100822014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni DOGANA SHKODER NVD K56705027F48101G
  Dogana Shkoder (3333) DREJTORIA E PERGJ E DOGANAVE Shkoder 567,503 2014-12-30 2014-12-31 19110100822014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit te meparshem,Te Dala DOGANA SHKODER EKZEKUTIM VENDIMI GJYQSOR NR. 354 DT. 16.06.2014 FAT. 116 DT. 23.12.2014
  Dogana Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 186,342 2014-12-23 2014-12-24 18910100822014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA SHKODER TATIM PAGE NR K56705027F47Y01J
  Dogana Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 149,367 2014-12-23 2014-12-23 18710100822014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA SHKODER SHPERBIM NGA GJOBAT
  Dogana Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 808,215 2014-12-23 2014-12-23 18810100822014 Te tjera shperblime per personelin DOGANA SHKODER SHPERBIM NGA GJOBAT
  Dogana Shkoder (3333) PLLUMB PJETRAJ Shkoder 10,000 2014-12-19 2014-12-19 18610100822014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim DOGANA SHKODER FAT. 89344283 DT. 11.12.2014
  Dogana Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 15,600 2014-12-19 2014-12-19 18510100822014 Udhetim i brendshem DOGANA SHKODER DIETA 4 PERSONA
  Dogana Shkoder (3333) "MIRI" SH.P.K Shkoder 405,072 2014-12-15 2014-12-16 18010100822014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes dogana shkoder likuj fat nr 18665312 dt 12.12.2014
  Dogana Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 3,840 2014-12-12 2014-12-15 17610100822014 Sherbime telefonike dogana shkoder likuj fat nr 718955415 dt 30.11.2014
  Dogana Shkoder (3333) "MAR" Shkoder 365,177 2014-12-12 2014-12-15 17910100822014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj dogana shkoder likuj fat nr 1546848 dt 25.11.2014
  Dogana Shkoder (3333) NATASHA MYRTAJ Shkoder 15,480 2014-12-12 2014-12-15 17510100822014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve dogana shkoder likuj fat nr 13115539 dt 26.11.2014
  Dogana Shkoder (3333) "SATLINK" Shkoder 176,000 2014-12-12 2014-12-15 17810100822014 Sherbime te tjera dogana shkoder likuj fat nr 17565485 dt 10.12.2014
  Dogana Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 254,946 2014-12-12 2014-12-15 17410100822014 Elektricitet 1010082 dogana shkoder likuj fat nr 619118422 ,619118935,619119081,619119936dt 10.12.2014
  Dogana Shkoder (3333) "MIRI" SH.P.K Shkoder 405,072 2014-12-09 2014-12-10 17210100822014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA SHKODER LIKUJ FAT NR 18665306 DT 05.12.2014
  Dogana Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 5,502 2014-12-09 2014-12-10 17310100822014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA SHKODER LIKUJ FAT 16487179 DT 30.11.2014
  Dogana Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,684 2014-12-09 2014-12-10 17110100822014 Uje DOGANA SHKODER LIKUJ FAT NR 3364228 DT 30.11.2014
  Dogana Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 528,312 2014-12-01 2014-12-02 1691010082014 Paga baze DOGANA SHKODER PAGE NENTOR 2014 NR 10
  Dogana Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 2,078,901 2014-12-01 2014-12-02 1681010082014 Shtese page per vjetersi ne pune DOGANA SHKODER PAGE NENTOR 2014 NR 37
  Dogana Shkoder (3333) RROK DEDA Shkoder 17,000 2014-12-01 2014-12-02 17010100822014 Shtese page per funksionin DOGANA SHKODER VENDIM NR 2149 DT 14.09.2014