Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Durres (0707) All All 92,174,471.00 129 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Durres (0707) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Durres 395,998 2014-12-30 2014-12-31 18510100812014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri BL. PAISJE KOMPJUTERI /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) ARVID TARTARI Durres 9,720 2014-12-29 2014-12-30 18410100812014 Sherbime te tjera BL. KARTOLINA URIMI /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) MENI Durres 219,600 2014-12-29 2014-12-30 18310100812014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore LYERJE OBJEKTI /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) NAZERI 2000 Durres 179,502 2014-12-24 2014-12-26 18010100812014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SHERBIM ROJE /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) BLEDI LOÇI Durres 27,600 2014-12-22 2014-12-23 17810100812014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim BL. MATERIALE SANITARE /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) A & A SECURITY SURVEY Durres 427,200 2014-12-22 2014-12-23 17710100812014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre BARDEROBA METALIKE /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 245,000 2014-12-22 2014-12-23 17610100812014 Udhetim i brendshem DIETA SIPAS LISTPAGESES /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) EUROPRINTY GROUP Durres 75,780 2014-12-22 2014-12-23 17910100812014 Kancelari BL. LETER FOTOKOPJE /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) KASTRATI SHA Durres 457,255 2014-12-16 2014-12-17 17010100812014 Karburant dhe vaj KARBURANT /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 3,960 2014-12-11 2014-12-12 16810100812014 Uje UJE NENTOR/DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 36,205 2014-12-11 2014-12-12 16710100812014 Sherbime telefonike TELEFON NENTOR PER KL. 310001715752/DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 106,377 2014-12-11 2014-12-12 16910100812014 Elektricitet ENERGJI NENTOR /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) ALPROFIL Durres 9,980 2014-12-10 2014-12-11 16610100812014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme GRILA TE BRENDSHME /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 33,508 2014-12-10 2014-12-11 16410100812014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA NENTOR /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) NAZERI 2000 Durres 179,502 2014-12-10 2014-12-11 16510100812014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ROJE NENTOR /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) ENERGY & AIR Durres 24,000 2014-12-10 2014-12-11 16310100812014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes RIPARIM GJENERATORI /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) KASTRATI SHA Durres 501,390 2014-11-27 2014-12-01 16010100812014 Karburant dhe vaj KARBURANT /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 6,496,414 2014-12-01 2014-12-01 16210100812014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES/DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 266,240 2014-12-01 2014-12-01 16110100812014 Paga baze PAGA NENTOR 2014 SIPAS LISTPAGESES/DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/
  Dogana Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 2,600 2014-11-20 2014-11-21 15910100812014 Udhetim i brendshem DIETA SIPAS LISTPAGESES /DEGA E DOGANES DURRES/KOD 1010081/ TDO 0707/