Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Tirane (3535) All All 83,462,818.00 83 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Tirane (3535) DIXHI PRINT - AL Tirane 83,500 2014-12-30 2014-12-31 11210100802014 Shpenzime per pritje e percjellje DEGA DOGANES TIRANE .lik ft shp eventi form emergjent dt 5.12.2014, seri 16540818 dt 1.12.2014
  Dogana Tirane (3535) 2 A-P Tirane 318,000 2014-12-29 2014-12-30 11210100802014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre DEGA DOGANES TIRANE .lik ft bl mobilje nga kap 6, up dt 11.11.2014, nj fit dt 13.11.2014, seri 02171345 dt 29.12.2014, fh dt 29.12.2014
  Dogana Tirane (3535) MOTO TIRANA Tirane 462,000 2014-12-29 2014-12-30 11010100802014 Shpenz. per rritjen e AQT - motorçikleta DEGA DOGANES TIRANE .lik ft bl motociklete up dt 11.12.2014, nj fit dt 18.12.2014, seri 17522423 dt 28.12.2014, fh dt 28.12.2014
  Dogana Tirane (3535) PC STORE Tirane 473,760 2014-12-29 2014-12-30 11110100802014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri DEGA DOGANES TIRANE .lik ft bl pajisje kompj up dt 11.11.2014, nj fit dt 13.12.2014, seri 118923832 dt 25.12.2014, fh dt 25.12.2014
  Dogana Tirane (3535) "A-2000" Tirane 862,512 2014-12-23 2014-12-26 10610100802014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DEGA DOGANES TIRANE .lik ft sherb roje kv dt 18.4.2014, seri 135580896 dft 3.12.2014, 13580900 dt 20.12.2014
  Dogana Tirane (3535) ABISSNET Tirane 69,666 2014-12-23 2014-12-26 10310100802014 Sherbime telefonike DEGA DOGANES TIRANE .lik ft sherb intern kv dt 28.2.2014, seri 11231526 dt 4.12.2014
  Dogana Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 430,144 2014-12-23 2014-12-24 10410100802014 Elektricitet 1010080 DEGA DOGANES TIRANE .lik ft energjie nr kontr 628947
  Dogana Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 501,063 2014-12-24 2014-12-24 10810100802014 Paga baze DEGA DOGANES TIRANE .lik list shperblime nga kap 6 per doganat listp[ag dt 23.12.2014, urdher i DPD dt 23.12.2014
  Dogana Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,246,622 2014-12-24 2014-12-24 10910100802014 Paga baze DEGA DOGANES TIRANE .lik tat shperblime nga kap 6 per doganat
  Dogana Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,070,263 2014-12-24 2014-12-24 10710100802014 Paga baze DEGA DOGANES TIRANE .lik list shperblime nga kap 6 per doganat listp[ag dt 23.12.2014, urdher i DPD dt 23.12.2014
  Dogana Tirane (3535) VECO PHARMA Tirane 396,722 2014-12-22 2014-12-23 10210100802014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala DEGA DOGANES TIRANE .lik garanci doganore urdher tit dt 19.11.2014
  Dogana Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 446,591 2014-12-02 2014-12-05 9710100802014 Shtese page per vjetersi ne pune DEGA DOGANES TIRANE .lik paga nentor 2014, nr pun 65/64
  Dogana Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,181,219 2014-12-02 2014-12-02 9810100802014 Udhetim i brendshem DEGA DOGANES TIRANE .lik paga nentor 2014, nr pun 65/64
  Dogana Tirane (3535) ALM GROUP. AL Tirane 227,000 2014-12-01 2014-12-02 9510100802014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala DEGA DOGANES TIRANE .lik garanci doganore urdher tit dt 27.11.2014
  Dogana Tirane (3535) DORA ALLUSHA Tirane 192,000 2014-11-27 2014-11-27 9410100802014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala DEGA DOGANES TIRANE .lik garanci doganore urdher tit dt 14.11.2014
  Dogana Tirane (3535) COZMOS-VIROI Tirane 133,000 2014-11-21 2014-11-24 9310100802014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala DEGA DOGANES TIRANE .lik garanci doganore urdher tit dt 21.11.2014
  Dogana Tirane (3535) "A-2000" Tirane 431,256 2014-11-11 2014-11-12 9010100802014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DEGA DOGANES TIRANE .lik ft sherb roje kv dt 30.4.2014, seri 13580891 dt 3.11.2014
  Dogana Tirane (3535) ABISSNET Tirane 87,081 2014-11-11 2014-11-12 8910100802014 Sherbime telefonike DEGA DOGANES TIRANE .lik ft intern seri 112314423 dt 1.10.2014
  Dogana Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 446,591 2014-11-03 2014-11-03 8710100802014 Paga baze DEGA DOGANES TIRANE .lik paga tetor 2014, listpag dt 3.11.2014, nr pun 65/64
  Dogana Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,135,222 2014-11-03 2014-11-03 8610100802014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta DEGA DOGANES TIRANE .lik paga tetor 2014, listpag dt 3.11.2014, nr pun 65/64