Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) All All 217,510,704.00 201 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) BELLA CONFEX Shkoder 7,678,634 2014-12-30 2014-12-31 5510100732014 Shtese page per funksionin DREJ RAJONALE TATIMORE RIMBURSIM DETYRIMESH TATIMORE TE PAGUARA ME TEPER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 295 2014-12-29 2014-12-30 21710100732014 Paga baze DREJ RAJONALE TATIMORE LIKUJ FAT NR 18018763 DT 29.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2014-12-15 2014-12-16 21010100732014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit drej rajonale tatimore likuj fat nr7395385 dt 11.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) ALBTELEKOM SH.A. Shkoder 36,965 2014-12-15 2014-12-16 20310100732014 Udhetim i brendshem drej rajonale tatimore likuj fat nr 71897923,718957443,718958243,718992856 nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 108,000 2014-12-15 2014-12-16 21210100732014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve dej rajonale tatimore likuj fat nr 16487074 dt 15.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) ZENEL HOXHAJ Shkoder 5,000 2014-12-15 2014-12-16 21110100732014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve drej rajonale tatimore likuj fat nr 6245709 dt 15.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) TIM Shkoder 68,760 2014-12-15 2014-12-16 20910100732014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve drej rajonale tatimore likuj fat nr 16368821 dt 12.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) GJINI Shkoder 2,943,300 2014-12-12 2014-12-15 4810100732014 Te tjera shperblime per personelin DREJ RAJONALE TATIMORE RIMBURSIM TVSH VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MEAT MASTER Shkoder 1,352,000 2014-12-12 2014-12-15 4710100732014 Te tjera shperblime per personelin DREJ RAJONALE TATIMORE RIMBURSIM TVSH VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) "JASTIN CONFECTION" Shkoder 1,035,000 2014-12-12 2014-12-15 5110100732014 Kancelari DREJ RAJONALE TATIMORE RIMBURSIM TVSH VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MOBIL - TIRANA Shkoder 173,000 2014-12-12 2014-12-15 5210100732014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat DREJ RAJONALE TATIMORE RIMBURSIM TVSH VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MELGUSHI Shkoder 962,391 2014-12-12 2014-12-15 5310100732014 Udhetim i brendshem DREJ RAJONALE TATIMORE RIMBURSIM TVSH VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Shkoder 92,738 2014-12-11 2014-12-11 20010100732014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore dega tatim taksave likuj fat nr12046126 dt 10.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) STAR PLUS Shkoder 4,000 2014-12-11 2014-12-11 19910100732014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit dega tatim taksave likuj fat nr08890613 dt 09.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) ''MEDIA NORD" Shkoder 4,000 2014-12-11 2014-12-11 19810100732014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna dega tatim taksave likuj fat nr7209666 dt 09.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) SHTYP- ROZAFAT 2001 Shkoder 19,500 2014-12-11 2014-12-11 20210100732014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim dega tatim taksave likuj fat nr 7210827 dt 09.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) ELEKTRO-TEK Shkoder 78,000 2014-12-11 2014-12-11 20110100732014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim dega tatim taksave likuj fat nr18662289 dt 10.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 116,394 2014-12-04 2014-12-04 19610100732014 Udhetim i brendshem drej rajonale tatimore likuj fat nr 16487178 dt 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Shkoder 6,000 2014-12-04 2014-12-04 19510100732014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna drej rajonale tatimore likuj fat nr 12046122 dt 01.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 18,910 2014-12-04 2014-12-04 19310100732014 Kancelari drej rajonale tatimore djeta nr 5