Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) All All 33,805,176.00 124 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 246,702 2014-12-19 2014-12-22 14810100712014 Posta dhe sherbimi korrier lik posta nga dega e tatimeve sr
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Sarande 94,276 2014-12-19 2014-12-22 15110100712014 Elektricitet 1010071 lik energjie dega e tatimeve sr kontrata 18845
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 99,000 2014-12-19 2014-12-22 15010100712014 Udhetim i brendshem lik urdher shp nga dega e tatimeve
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) DEGA TATIMEVE SARANDE Sarande 7,560 2014-12-01 2014-12-02 14710100712014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh tat ne burim tatimet sr
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) VODAFONE ALBANIA Sarande 5,787 2014-12-01 2014-12-01 14510100712014 Shtese page per funksionin lik nga vodafoni muaj nentor
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 94,728 2014-12-01 2014-12-01 14110100712014 Shtese page per funksionin paga tatimet
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 1,361,938 2014-12-01 2014-12-01 14110100712014 Paga baze paga tatimet sr
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 68,040 2014-12-01 2014-12-01 14610100712014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh lik qera zyrash nga dega e tat sr
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) ALBTELEKOM SH.A. Sarande 17,790 2014-11-26 2014-11-26 2110100712014 Sherbime telefonike 1010071 lik nga tatimet per telekomin muaj janar 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) ARTUR TAHO Sarande 48,950 2014-11-25 2014-11-25 13810100712014 Shpenzime te tjera transporti lik nga dega e tatimeve sr fat nr 26dat 04.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) TETEM MUÇOBEGA Sarande 166,200 2014-11-25 2014-11-25 13910100712014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore lik nga dega e tatimeve sr fat nr 49 dat 17.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) FERIT MYFTARI Sarande 106,800 2014-11-21 2014-11-21 13710100712014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave lik nga tatimet fat nr 163 dat20.10.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) EDUART GJONI/1 Sarande 34,450 2014-11-21 2014-11-21 13610100712014 Pjese kembimi, goma dhe bateri lik nga tatimet fat nr 4 dat 05.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 113,136 2014-11-19 2014-11-19 13310100712014 Posta dhe sherbimi korrier LIK PER POSTEN NGA TATIMET SR
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) ALBTELEKOM SH.A. Sarande 16,290 2014-11-07 2014-11-11 13410100712014 Sherbime telefonike 1010071 lik nga tatimet per telekomin muaj shtator 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) DEGA TATIMEVE SARANDE Sarande 7,560 2014-11-06 2014-11-07 13010100712014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh tat ne burim dega e tatimeve
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 68,040 2014-11-05 2014-11-06 12910100712014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh qera zyrash per maringlen mecaj nga tatimet sr
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 1,414,748 2014-11-03 2014-11-03 12410100712014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi paga tatimet
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 94,583 2014-11-03 2014-11-03 12510100712014 Shtese page per funksionin paga tatimet
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore - Agjensia e Tatim-Taksave Sarande (3731) VODAFONE ALBANIA Sarande 4,171 2014-11-03 2014-11-03 12810100712014 Shtese page per funksionin lik per vodafonin nga tatimet sr