Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) All All 79,795,676.00 212 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) EVIS CARA Lezhe 4,900 2014-12-30 2014-12-31 23310100602014 Sherbime te printimit dhe publikimit DREJT TATIMEVE PAG FAT NR 9 DT 24.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) FRED STAKAJ Lezhe 15,000 2014-12-29 2014-12-31 23010100602014 Sherbime te printimit dhe publikimit DREJT TATIMEVE PAG FAT NR 64 DT 24.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lezhe 3,540 2014-12-30 2014-12-31 23410100602014 Udhetim i brendshem DREJT TATIMEVE PAG SHPENZIME UDHETIMI
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) START CO Lezhe 90,000 2014-12-29 2014-12-31 23110100602014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DREJT TATIMEVE PAG FAT NR 28 DT 26.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) MALVINI Lezhe 444,000 2014-12-30 2014-12-31 23210100602014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes DREJT TATIMEVE PAG FAT nr 62 dt 29.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) VODAFONE ALBANIA Lezhe 13,704 2014-12-29 2014-12-29 22910100602014 Shtese page per funksionin DREJT TATIMEVE PAG FAT 123634058 DT 01.12.2014PER KLIENTIN 22438651412
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) "TUSHAJ" Lezhe 1,043,599 2014-12-29 2014-12-29 1210100602014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJTORIA RAJONALE E TATIMEVE PAG RIMBURSIM TVSH SIPAS SHKRESES NR PROT 7743/4 DT 29.12.2014 DHE SHKRESES NR 7743/1 DT 10.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) EVIS CARA Lezhe 10,000 2014-12-29 2014-12-29 22810100602014 Sherbime te printimit dhe publikimit DREJT TATIMEVE PAG FAT NR 5 DT 24.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 24,000 2014-12-24 2014-12-26 22510100602014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DREJT TATIMEVE PAG TATIM QERAJE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) PRO CREDIT BANK Lezhe 216,000 2014-12-24 2014-12-26 22410100602014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DREJT TATIMEVE PAG SIPAS BORDEROSE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 16,000 2014-12-24 2014-12-26 22610100602014 Posta dhe sherbimi korrier DREJT TATIMEVE PAG FAT NR 880 DT 22.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 984 2014-12-16 2014-12-18 22210100602014 Posta dhe sherbimi korrier DREJT TATIMEVE PAG FAT 325 DT 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 900 2014-12-16 2014-12-18 21810100602014 Posta dhe sherbimi korrier 1010060 DREJT TATIMEVE PAG FAT 314 DT 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSIT LAC Lezhe 1,010 2014-12-16 2014-12-18 22010100602014 Uje DREJT TATIMEVE PAG FAT 493 DT 29.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) NDERMARJA UJESJELLSI Lezhe 690 2014-12-16 2014-12-18 22310100602014 Uje DREJT TATIMEVE PAG FAT 13 DT 30.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) UJSJELLSI Lezhe 9,660 2014-12-16 2014-12-18 21410100602014 Uje DREJT TATIMEVE PAG FAT 0674407 DT 05.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 2,066 2014-12-16 2014-12-17 22110100602014 Elektricitet 1010060 DREJT TATIMEVE PAG FAT 619115869 DT 10.12.2014 PER KONTRATEN 70567
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 96,144 2014-12-16 2014-12-17 21710100602014 Posta dhe sherbimi korrier 1010060 DREJT TATIMEVE PAG FAT 807 DT 27.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 8,275 2014-12-16 2014-12-17 21610100602014 Sherbime telefonike DREJT TATIMEVE PAG FAT 718933876 DT 30.11.2014 PER KLIENTIN 310001879510
  Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 50,000 2014-12-16 2014-12-17 21310100602014 Te tjera transferta tek individet DREJT TATIMEVE PAG SHPERBLIM SIPAS BORDEROSE