Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) All All 164,182,287.00 234 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) 3 R Elbasan 6,578,642 2014-12-29 2014-12-30 4110100482014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit Rimbursim TVSH koherent
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 112,583 2014-12-26 2014-12-29 25710100482014 Sherbime telefonike Drejtoria Tatimore Elbasan telefon elbasan
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 14,031 2014-12-26 2014-12-29 25810100482014 Sherbime telefonike Drejtoria Tatimore Elbasan telefon librazhd
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 532,218 2014-12-26 2014-12-29 25610100482014 Posta dhe sherbimi korrier Drejtoria Tatimore Elbasan sherbim postar
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 50,603 2014-12-26 2014-12-29 25910100482014 Sherbime telefonike Drejtoria Tatimore Elbasan telefon gramsh
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) ALBTELEKOM SH.A. Elbasan 20,858 2014-12-26 2014-12-29 26010100482014 Sherbime telefonike Drejtoria Tatimore Elbasan telefon peqin
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 19,645 2014-12-26 2014-12-26 25510100482014 Kontribute per sigurime shendetesore Drejtoria Tatimore Elbasan gjoba dhe interesa Qershor-Shtator
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 19,641 2014-12-26 2014-12-26 25410100482014 Paga baze Drejtoria Tatimore Elbasan gjoba dhe interesa Qershor-Shtator
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 100,020 2014-12-26 2014-12-26 25110100482014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Drejtoria Tatimore Elbasan gjoba dhe interesa Qershor-Shtator
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 109,743 2014-12-26 2014-12-26 25210100482014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Drejtoria Tatimore Elbasan gjoba dhe interesa Qershor-Shtator
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) AL-MEXWOOD Elbasan 427,202 2014-12-24 2014-12-26 4010100482014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit Rimbursim TVSH koherent
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 173,285 2014-12-26 2014-12-26 25310100482014 Kontribute per sigurime shoqerore Drejtoria Tatimore Elbasan gjoba dhe interesa Qershor-Shtator
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 55,779 2014-12-23 2014-12-24 24710100482014 Shtese page per funksionin 1010048 Drejtoria Tatimore Elbasan page diamen miraka
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 9,000 2014-12-23 2014-12-23 24910100482014 Te tjera transferta tek individet Drejtoria Tatimore Elbasan tatim
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 722 2014-12-23 2014-12-23 24010100482014 Elektricitet 1010048 Drejtoria Tatimore Elbasan Energji Kontrate nr F63191
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 43,361 2014-12-23 2014-12-23 23810100482014 Elektricitet 1010048 Drejtoria Tatimore Elbasan Energji Kontrate nr A11466
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 73,180 2014-12-23 2014-12-23 23710100482014 Elektricitet 1010048 Drejtoria Tatimore Elbasan Energji Kontrate nr A11465
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 974 2014-12-23 2014-12-23 23610100482014 Elektricitet 1010048 Drejtoria Tatimore Elbasan Energji Kontrate nr A11464
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 3,023 2014-12-23 2014-12-23 23910100482014 Elektricitet 1010048 Drejtoria Tatimore Elbasan Energji Kontrate nr A40813
  Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 4,367 2014-12-23 2014-12-23 24110100482014 Elektricitet 1010048 Drejtoria Tatimore Elbasan Energji Kontrate nrL23072